מומחה בהכל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באשכול זה תוכלו להעלות שאלות, להציע פתרונות, לקיים דיונים ועוד, בכל הנוגע לתשבץ ההיגיון של פ. חריף המתפרסם ב"יתד נאמן" בכל יום שלישי.
נעמד - קםאשמח להסבר על 1 מאונך- קמצוץ?
בשביל מי שחסום לו בנטפרי הנה הארוכים:נטפרי חוסם עד שיפתח.
בינתיים מענין אותי למה 'עצבני הילד ועקשן' יוצא סרבן (ככה יצא אצלנו ולא מבינה מה בין עצבני לסרבן)
דווקא לי אישית הארוכים הכי קלים, אני תמיד מתחיל איתם, פותר רמז אחד או שתיים וקולט את הכל.בשביל מי שחסום לו בנטפרי הנה הארוכים:
8 מאונך: פה מפיק מרגליות
40 מאוזן: בית המקדש
60 מאוזן: הכותל המערבי
1 מאוזן: קרני רנטגן
32 מאוזן: שמורת טבע
34 מאונך: טבק לעיסה
בפרוג?ד"ש מפ. חריף
"רפרפתי לרגע ויש לי תחושה שחלק מהאנשים לא מבינים את ההגדרות עד הסוף ולכן חושבים שהן לא ממצות ..."
מנין לך?התשבץ של מחר
איפה?בד"כ מתפרסם בצ'אטים בליל שלישי העיתון המלא וממילא בתוך העיתון יש את התשבץ
בגיזרה ובעדכוני בין הסדריםאיפה?
17 מאונך- בלבדי. כך יצא.. אבל למה?
בלב די- הבנתי. אקסלוסיבי זה בלעדי. לא בלבדי...
אשמח לביאור
12. מאוזן: בין לחם לרגליים8 מאונך
12 מאוזן
?.?.?
יש גם את הענין שדלת זה האות ד בית ב וכן על זה הדרךל-פ. חריף תמיד יש סגנון :
הפוך, מימין לשמאל, מתגלגל
שזה אומר שצריך לקרוא את המילה הפוך בדרך כלל את אלה אני פותר ראשון אלה הכי קלים
לפעמים גם קוף זה קיש גם את הענין שדלת זה האות ד בית ב וכן על זה הדרך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים