אתגר השבוע ה***אתגר*** - מתעורר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
בפרוס עלינו חורף נעים למדי
הגיע הזמן והבשילו הדעות להחיות מחדש את עולם האתגר המפורסם של קהילת המאיירים.
לצרוך כך - מוזמנים אתם, חברי הקהילה,
לכתוב הודעה בשרשר זה ובה נושא האתגר שכדאי לעשות לדעתם.
הנושא שיקבל את מירב הלייקים, ייקבע כנושא האתגר הבא.
לייקו בתבונה, והפציצו ברעיונות.
Go!

• הוסף לסימניות
הנושא שאני חושב שהוא נחמד -
חסיד בפעילות ספורטיבית.

• הוסף לסימניות
למה לא מסנגד בפעילות ספורטיבית? :eek::rolleyes::p

נ.ב. תעמולת בחירות זה 'פעילות ספורטיבית'? כאילו, בבחירות רצים הרי לא?:cool:

• הוסף לסימניות
אני חשבתי על רעיון להביא סקיצה טובה כלשהי,
וכל משתתף באתגר צריך לעשות לה אינק וצבע, ולהביא אותה לציור מוגמר
(באותו רעיון שג'קי ירחי העלה פעם)

• הוסף לסימניות
להיות ספציפיים, חברים. לא מספיק לומר "חשבתי ש.. לקחת ו... לצייר". תגידו משהו ספציפי. תעמדו מאחורי הרעיון שלכם.

• הוסף לסימניות
כחחחחחחמממממ...
אוקי אז ככה
נראה שיש קצת חסר (לי בכולופן :eek:) בנושא אנטומיה של חיות
ההצעה שלי-
כל אחד יצייר כל חיה שיחפוץ ובלבד שתתאר את עצמו/אישיותו/ילדותו, כל דבר, פשוט שיהיה קשר בינו לבין החיה המאויירת, יהיה נחמד אם גם תעלו הסברים, נראה לי יהיה מעניין...
דעתכם המלומדת פליז

• הוסף לסימניות
אור
אולי קצת קיצ'י אבל בהשראת חודש כסליו הבעל"ט - וכמובן שזה לא חייב להיות רק אור במובן הרגיל אלא - כל אחד יכול לקחת לכיוון שלו, כגון: משהו שמביא אור ללב (של כל אחד עצמו או של מישהו אחר), סוגי אור שונים, מושגי שקשורים באור וכו'

• הוסף לסימניות
דווקא הרפרנס נשמע לי ממש טוב,
גם כי זה יהיה כל כך מעניין לאן כל אחד לוקח את זה
וגם זה הרבה יותר פתוח מבחינת איזה סיגנון לעשות, תאורה, צבעים, וכו' מצד שני יש עוגן - הרפרנס.

(רפרנס זה העתקה מתמונה (אמיתית בד"כ) העתקה לחלוטין או חלקית, או רק תנוחות וכיוצא בזה מין "השראה" מעשית פרקטית. מקווה שההסבר מדויק)

• הוסף לסימניות
לקחת חפץ/ עצם כלשהו ולצייר אותו בפרספקטיבה כ"כ הזויה
שפשוט נתאמץ לזהות מה צויר ומאיזה כיוון--
תרגול מעולה לאנטומיית חפצים וכמובן פרספקטיבה:)
יאלה. יהיה מעניין!

• הוסף לסימניות
יאללה @ronitg
קריינא דאגרתא הוא להווא פרוונקא.
תביאי סקיצה, פתחי אשכול וכל הנוסעים מתבקשים לשבת במקומותיהם, צוות היכון להמראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה