- הוסף לסימניות
חברה בשם ביטוןמה זה פפריקה של ביטון?
ד"א לאחרונה כשאני שם פפריקה חריפה, הצולנט יוצא חריף מאוד
אתם שמים פפריקה חריפה?
אממ אני אבדוק איתה
אולי תסכים להביא את המתכון
חברה בשם ביטוןמה זה פפריקה של ביטון?
ד"א לאחרונה כשאני שם פפריקה חריפה, הצולנט יוצא חריף מאוד
אתם שמים פפריקה חריפה?
זה סוד צבאי?חברה בשם ביטון
אממ אני אבדוק איתה
אולי תסכים להביא את המתכון
טשולנט הוא גם מתוק וגם חריף.ולגבי תבלינים מה שמים?
לדעתי סילאן זה לחמין ספרדימטגנים בצל שום לפי הצורך
מוסיפים מלח,פלפל שחור,מעט כורכום ופפריקה.
וזה.
אני מוסיפה גם סלאן
כןהכנתי סיר טשולנט ענק ל40 איש
ועכשיו אני רואה שכנראה נשרף מעט בתחתית
וכל התבשיל עם ריח שרוף
יש איך להציל אותו????
אם ישאר השרוף למטה מה עשית בזה?תודה על התשובה
לא ממש מציאותי להוציא את כל התכולה זה סיר מוסדי
להניח קרטון עדיין יעזור?
כוס חד פעמית מקרטון גם תעזור?
הסתדר?@שלוחא דרבנן תודה על התשובה המפורטת.
סליחה על הנדנוד
רק מנסה להבין להכניס את הקרטון לתבשיל עצמו
או להניח מעל מתחת למכסה?
מנסיון עובד גם עם חתיכה קטנה של קרטון בתןך הסיר@שלוחא דרבנן תודה על התשובה המפורטת.
סליחה על הנדנוד
רק מנסה להבין להכניס את הקרטון לתבשיל עצמו
או להניח מעל מתחת למכסה?
תודה על ההוראות המפורטות, עבדתי על פיהן.התהליך שלי הוא כזה:
1. צריבת בשר - להעמקת הטעמים.
2. טיגון בצל - לטעם וקרמול.
3. הוספת סוכר או סילאן - לקרמול ומתקתקות.
4. טיגון התבלינים ביחד עם הסוכר המתקרמל.
5. הוספת מים תוך כדי ערבוב - לפיזור הטעם.
6. החזרת הבשר לסיר - בגוש אחד, אני מתנגד קוביות, ובעיקר אלה שמגיעות קפואות וחתוכות.
7. הוספת תפוחי אדמה מסביב לבשר.
8. הוספת שעועית מושרית סביב הבשר.
9. כיסוי במים רותחים, עדיין על אש גבוהה.
10. הוספת גריסים מעל הבשר והשעועית, נותן לגריסים להתנפח לאט באוויר הסיר, מכסה סגור.
11. (הוספת הקישקע)
12. הוספת מים הדרגתית לטשולנט, טעימה של מי הצ'ולנט ותיקון תיבול.
13. הוספת מים כשתי אצבעות מעל כל המרכיבים, והושבה על פלטה.
אני לאחרונה מוותר על צריבת הבשר, ורווה נחת מהענייןתודה על ההוראות המפורטות, עבדתי על פיהן.
החלפתי בכרעיים, בשר היה לנו פחות מוצלח.אני לאחרונה מוותר על צריבת הבשר, ורווה נחת מהעניין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים