ה-צ-י-ל-ו-!-!

• הוסף לסימניות
אני חוזרת עכשיו ממירון אחרי התספורת של הבן שלי, עם תמונות מדהימות בפורמט רואו כמובן ולא ג'ייפג, מכניסה את הכרטיס למחשב, והלייטרום לא מזהה את התמונות,
מה זה יכול להיות?
במצלמה אני רואה את התמונות, אבל לא מצליחה להעלות למחשב לעריכה.

עיזרו לי, פליז.

• הוסף לסימניות
כנראה גירסא ישנה של לייטרום.

• הוסף לסימניות
הפ"ש שלי CS6
הבעיה היא בלייטרום, אני מעלה את התמונות דרך לייטרום ופתאום לא מזהה, ביום שישי, ג"כ היה לי אותו סיפור, אבל פתאום הוא כן הסכים להעלות (אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיסים כמה פעמים:))

• הוסף לסימניות
אולי זה הפך להיות תיקיות מוסתרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1454649:

מה זה ACR ,
נראה לי שהבעיה שלי היא אותה דבר.

גם לייטרום 4

• הוסף לסימניות
אדובי מאפשרים הורדה חינם של Adobe DNG Converter
זו תוכנה שממירה כל סוגי קבצי הרואו, ואז יש אפשרות להשתמש
בגם בגרסאות ישנות. אולי זה יפתור לכם את הבעיה.

• הוסף לסימניות
התחלתי לחשוב שפה הבעיה...
הסיומת של התמונות שלי היא לא RAW אלא NEF, אני אמורה אולי לשנות סיומת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1457018:
התחלתי לחשוב שפה הבעיה...
הסיומת של התמונות שלי היא לא RAW אלא NEF, אני אמורה אולי לשנות סיומת?

במצלמות ניקון הסיומת היא NEF .

• הוסף לסימניות
קטעים!

RAW זה שם כללי של קבצי גלם.
כל חברה קוראצ לזה בשם אחר...
קנון קוראים לזה בשם CR2.
ניקון קוראים לזה NEF. (ניקון אלמנט פורמט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1457179:
קטעים!

RAW זה שם כללי של קבצי גלם.
כל חברה קוראצ לזה בשם אחר...
קנון קוראים לזה בשם CR2.
ניקון קוראים לזה NEF. (ניקון אלמנט פורמט)

:p:mad:
נו, אז מה עושים???
נגזר עלי להנות מהתמונות רק במצלמה?
פליזזזזזזזזז...

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש אפשרות המרה בתוך המצלמה, כך זה במארק 3 שלי.
ולמה את מצלמת רק בRAW? אם כבר אז JPEG+RAW ואז יש לך קבצים מוכנים עם אופציה לעבד את הבעייתיים בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1457232:
:p:mad:
נו, אז מה עושים???
נגזר עלי להנות מהתמונות רק במצלמה?
פליזזזזזזזזז...

אני כבר עניתי לך!!!

• הוסף לסימניות
לא זה מה שיעזור לה (סיוט להמיר כל פעם לפורמט הזה ואז לפתוח ולעבד..... סתם בזבוז זמן וכאב ראש).
את צריכה או עידכון לACR שיש להוריד מהאתר של אדובי, תבדקי שם מה העדכון האחרון שמתאים לגרסת PS שלך.
או להמיר את הקבצים בתוכנת ההמרה של ניקון (ViewNX), יש גרסה חינמית שמגיעה עם המצלמה ויש גרסה מורחבת לקניה.
אני משתמשת בחינמית והיא קלה ונוחה.

• הוסף לסימניות
nef זה השם של raw בניקון... זה עדיין קובץ raw וזה לא קשור
אם זה לא עדכון תוכנה ושידרוג כמו שאמרו מעלי
תנסי להכנס לתיקיה של התמונות (כשהם הועברו למחשב כבר כמובן) ולילחוץ על תמונה מקש ימני ותבחרי "פתח באמצעות..."
תבחרי את הלייטרום ואולי ככה זה יעבוד.

• הוסף לסימניות
בפוטו שופ את כן מצליחה לפתוח?

בדקתי עכשיו אצלי, (נראה לי שיש לי את אותה בעיה ) וגם בפוטו שופ אני לא מצליחה לפתוח אותם.

אני מצלמת גם RAW וגם GPEJ , אז יש לי פת בסלו...

מחכה כבר לראות איך תתגברי על הבעיה.

תעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה