ה-Art שלי

• הוסף לסימניות
נשביתי בקסם הארטרייג'... תרפיה אמיתית!

צויר באמצעות עכבר. חוו"ד תתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• s.png
    KB 521.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פשוט מצויין
יש לך ידיים טובות מאוד

• הוסף לסימניות
אלופפפפפ!

• הוסף לסימניות
זה יפה נורא, נורא...
הצבעים משגעים, (אהבתי את הכחול המציץ שם בגבעול, נגיעה קטנה כל כך של הצבע הנכון במקום הנכון, וזה הקפיץ לך את התמונה בכמה רמות.)

• הוסף לסימניות
מדהיייים

• הוסף לסימניות
ממש ראיה טובה ובחירה נכונה של כל טיפוף צבע.
הכל זורם בקלילות והכל בול במקום.

• הוסף לסימניות
בעכבר!??:eek:

• הוסף לסימניות
יפהפה!

• הוסף לסימניות
זה פשוט נפלא!!!!
יש לך שליטה מדהימה על העכבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1500308:
נשביתי בקסם הארטרייג'... תרפיה אמיתית!

צויר באמצעות עכבר. חוו"ד תתקבל בברכה.

מסכימה שאני ישים את זה ברקע שולחן העבודה שלי?

• הוסף לסימניות
רחלי!
מוכשרת אחת!!!!
אומנותי ומלא חיות,
טונות של סבלנות וטעם!!!

• הוסף לסימניות
דיייי
גדול!!!
אני ממש אוהבת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה