הCPU ושא המשבים מלאים כל הזמן

• הוסף לסימניות
שלום
בכל תזוזה קטנה שקצת דורשת מהמחשב (אפילו WORD) המחשב כמעט נתקע, בפתיחת מנהל המשימות הCPU הזיכרון או הדיסק מטפסים ל100 אחוז לסירוגין.
יש לציין שזה מחשב חדש יחסית, I5, 8G זיכרון, פעל מצויין עד עכשיו. כמו כן לא מדובר ברכיב של נתיב (זה קרה בעבר אבל הסתדר).
ההשערה הראשונה שלי היא כמובן שמדובר בוירוס שתופס באופן נתסר את המשאבים, אך אין לי מושג איך מתמודדים עם זה. כמו כן כאשר אני לא מפעיל שום דבר המשאבים כן נמוכים.
תודה מראש על כל עזרה

נ.ב. אם אין עזרה - תעזור גם המלצה על טכנאי טוב שיכול לעזור.

• הוסף לסימניות
צג ניהול המשאבים, עיין בחתימה שלי, בדוק שם מה תופס ככ הרבה זיכרון

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל בקישור שבחתימת לא מצאתי את המילים צג ניהול משאבים.
מ"מ במסך המורחב שבמנהל המשימות מופיע כמה תופס כל דבר, וזה פשוט לא קבוע. כל תוכנה שעובדת קצת קשה ברגע נתון מסויים (גוגל דרייב עם קובץ כבד, וורד בפעולה כבדה, גלישה מסיבית באינטרנט הדורשת כידוע משאבים מהרכיב של נתיב) פשוט תופס אחוזים גדולים מהמשאבים עד שהמחשב נתקע. עושה רושם כאילו כמות המשאבים מלכתחילה קטן משמעותית, כאילו המחשב מפגר ב10 שנים אחורה מבחינת הנתונים הטכניים שלו.

• הוסף לסימניות
תפתח שורת הפקודה תכתוב RESMON ותן אנטר, שם תוכל לראות מה בדיוק תופס , תצלם גם מסך ותעלה הנה

• הוסף לסימניות
תודה
בינתיים ביצעתי שיחזור מערכת ללפני שבוע, לא נראה שהועיל.
הנה התמונה, ברגע מסויים זה תופס הרכיב של נתיב את המקום הראשון, אבל לא נראה לי שזה כך רוב הזמן.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 411.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אתה על הלשונית של הרשת, תבדוק את הזיכרון והמעבד

• הוסף לסימניות
גם אצלי קיימת הבעיה מאז שהחלפתי בנתיב למסלול החדש שלהם - שלא צורך הפעלת נתיב בכל הפעלת מחשב. יכול להיות קשור?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 146.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יעזור אם תתמקד על הלשוניות של המעבד והזיכרון
זה נראה שהתהליך של הנתיב תופס הרבה

• הוסף לסימניות
הזיכרון נראה סביר.
בוא נראה מה קורה עם המעבד

• הוסף לסימניות
על הדרך, גם לי לאחרונה הזכרון (לא המעבד) תפוס כמעט כולו, מה אפשר לעשות?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 51.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
דברתי אתם כמה שעות . זה התחיל כפי שציינתי מאז ששינו לי לנתיב החדש... בסוף לאחר נסיונות חוזרים ... הם טענו שהמעבד שלי חלש, אולי זה נכון, אבל למה זה קרה פתאום?..

• הוסף לסימניות
מעניין גם המעבד לא נראה תפוס מי יודע מה....
אתה יכול לתאר מתי אתה נתקע ואיך בדיוק זזה קורה?

• הוסף לסימניות
זה כבר סיפור אחר שלא קשור למעבד ולזיכרון בהכרח, הרץ בדיקת speedtest באתר האינטרנט של ookla

• הוסף לסימניות
ומה בקשר לזכרון שלי?

• הוסף לסימניות
התבלבלתי לגמרי, כדאי לפתוח אשכול בנפרד על כל תקלה, זה נורא מבלבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה