כללי הPDF לקורל

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
יש לי בעיה, הי' לי המון קבצים פתוחים של קורל 13 שאני עובד, ונתתי המחשב לתיקון, מאיזה סיבה לא ברורה "המומחה" לא עשה גיבוי, בקיצור אין לי את הקבצים החשובים, להרבה המזל שכל קובץ עשיתי PDF ורק זה מה שנשאר לי, עכשיו מPDF בחזרה לתוכנת קורל, עושה לי בעיות הכול נהי' לי הפוך, כלומר, במקום המילה "צבי" נהי' "יבצ" ועוד כמה בעיות. האם מישהו יכול לעזור לי בעניין?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
טל שלום.
כשאתה מכניס את הקבצי PDF ג: Curves, איך הוא מייבא אותם?

• הוסף לסימניות
כן לקחתי האפשרות OPEN TEXT AS CURVES ובאמת הטקסט ישר, אבל עדיין לא בסדר, כשלוחצים הPICK TOOL (צורת החץ) על הטקסט זה אמור לקחת בבת אחת כל השורות ביחד וליתן לך האפשרות COMBINE או SEPERATE TEXT ועכשיו רק לוקח לי כל אות בנפרד, וגם לא נותן לי אותו פונט כמו שיש לי בקובץ הPDF
מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב.
תודה
טל

• הוסף לסימניות
ייתכן ואין לך את אותם גופנים יותר?
כמובן שאם תכניס בCURVES לא יהיה לך את זה כטקסט.

• הוסף לסימניות
אז מה כן אפשר לעשות, חייב להיות דרך של IMPORT FROM PDF בלי בעייות.

• הוסף לסימניות
קורל לא יעשה לך בעיות אם יהיה לך את הגופנים שאיתם עשית את העבודה.
אתה לא יכול להכריח אותו להביא לך את הקובץ בדיוק כמו שעשית אותו, כשהגופנים נמחקו מהמחשב.
אם תהיה הגיוני איתו, הוא יהיה הגיוני איתך.

• הוסף לסימניות
לדעתך הבעייה הוא רק הגופנים, בסדר, אולי באמת לא נעשה גיבוי גם על הגופנים ואיננו, עכשיו אני הולך לכתוב קובץ חדש בקורל ולאחר מכן אעשה PUBLISH TO PDF ולאחר מכן אני ייבא את זה שוב לקורל נראה איך זה יופיע לי.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם קורל, והם מסכימים להצעה שלך.
תוכל לפתוח גם כטקסט כמובן.
:)

• הוסף לסימניות
סליחה, נסיתי, וזה לא בדיוק אותו דבר, כשאתה לוקח את TEXT TOOL וכותב שורה ועושה ENTER וממשיך עוד שורה וכו' ולאחר מכן כשאתה לוחץ עם ה PICK TOOL הוא לוקח כל השורות ביחד.. עכשיו לא כך הם פני הדברים, רק לוקח כל שורה בנפרד, וכשאתה עושה SHIFT כדי לעשות COMBINE כל השורות ביחד, הכול מתקבץ בשורה אחד, זה לא אמור להיות ככה, אני הגיוני איתו והוא לא הגיוני איתי, אז בבקשה דבר עם קורל עוד הפעם
מחכה לתגובה
תודה

• הוסף לסימניות
כשאתה מעתיק מוורד לקורל טקסט בעברית,
ומדביק בהדבקה מיוחדת כטקסט רגיל,
איך אתה מקבל את זה, כסימני שאלה, או כטקסט?

• הוסף לסימניות
אם אתה מקבל סימני שאלה, סימן שיש לך בעיה בהתקנת התוכנה.
אם אתה מקבל את זה כטקסט, אני חייב לברר מה הבעיה כאן.

• הוסף לסימניות
כן עשיתי כמו שאמרת,
כתבתי 3 שורות, בוורד ובהבדקה לקורל מופיע רק את האות האחרון של כל שורה וחסר כל הטקסט של השורה. מה דעתך מה יש לעשות?
אגב, אני שואל עוד שאלה, למטה בשעון יש EN לאנגלית HE לעברית, עד עכשיו לחצתי SHIFT/CNTRL ובקלות נהפך לי משפה לשפה,עכשיו איך מגדירים את זה, נסיתי בהגדרות ובנתיים ללא הצלחה.

• הוסף לסימניות
יש בכלל שפת עברית במחשב שלך?
עם SHIFT+ALT משנים בין שפות.
(איתחול המחשב, והתקנת הקורל שנית, כשהברירת מחדל של המחשב יהיה שפת העברית, וזה גם יעמוד על שפה זו בעת ההתקנה יכול לעזור לך)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי התגבה אחרונה..
על הי' התגובה אחרונה על אפשרות לשנות בין שפות? מה זה קשור להתקנת התוכנה, רק קשור להגדרות כשלוחצים על הסמל יש כזה דבר הגדרות, ומשם אני לא מסתדר.
ובחזרה לבעייה העיקרי, מה נשאר? מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
עליך להעלות קובץ אחד,
שהחברים כאן יוכלו לנסות להכניס את זה בקורל שלהם,
ולראות אם זה נפתח אצלם טוב.
(התקנתי שבוע שעבר ווינדאוס חדש, ובינתיים גם אצלי הקורל לא טוב)

• הוסף לסימניות
עוד שאלה.
האם כשניסית לחבר בין 2 השורות, הם עלו אחד על השני, או שהשורה השניה המשיך אחרי השורה הראשונה?

• הוסף לסימניות
כן השורות אחד על השני

• הוסף לסימניות
אז לפחות תשנה את זה ידנית ברווח בין השורות,
בהגדרות הפיסקה. Text/ Paragraph Formating / Space / Line
או ע"י האייקון של רווח בין שורות, שיש לך תמיד כשאתה בוחר את הטקסט עם החץ השני F10

• הוסף לסימניות
ברגע שנהיה כל שורות לשורה אחת, אי אפשר להפריד אותם, ולחבר ברווח בין שורות כמו שהמלצת.
אני רוצה להכניס בפורום ה PDF ולשאול אחרים איך זה נפתח אצלם בקורל
השאלה איך מצרפים קובץ בתגובת מהירה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה