הWIFI עושה בעיות....

• הוסף לסימניות
מחשב נייד, אסוס אינטל I3 מערכת הפעלה וינדוס 8.1
1. לטעמי הוא מתחמם לאחרונה ואני מרגישה את החום אך אין לי מושג איך בודקים זאת מדוייק (בעיקר בהטענת הסוללה)

2.הרשת האלחוטית לעיתים דחופות מדי מתנתקת או מוגבלת ואין שום אפשרות להחזיר את המצב לתקינותו גם לא בכיבוי והדלקה פשוטים רק לעשות שחזור מערכת...
בבדיקה מתקבלת ההודעה המצורפת בתמונה:
מה זה אומר? אשמח לעצת המומחים, האם זה משו שאני יכולה לסדר בעצמי?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 2015-08-01_223725.jpg
    KB 38 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1736742:
מחשב נייד, אסוס אינטל I3 מערכת הפעלה וינדוס 8.1
1. לטעמי הוא מתחמם לאחרונה ואני מרגישה את החום אך אין לי מושג איך בודקים זאת מדוייק (בעיקר בהטענת הסוללה)

2.הרשת האלחוטית לעיתים דחופות מדי מתנתקת או מוגבלת ואין שום אפשרות להחזיר את המצב לתקינותו גם לא בכיבוי והדלקה פשוטים רק לעשות שחזור מערכת...
בבדיקה מתקבלת ההודעה המצורפת בתמונה:
מה זה אומר? אשמח לעצת המומחים, האם זה משו שאני יכולה לסדר בעצמי?

תודה מראש

אף אחד?

• הוסף לסימניות
לבדיקת התחממות יש את התוכנה המצורפת להפעיל realtemp
ניתן לאמץ את המעבד על ידי loadtester אפשר לפתוח 3-4 פעמים ואז המעבד מגיע לניצול מקסימלי כך אם הטמפרטורה לא עוברת את 70 מעלות מצבו טוב

לגבי הכרטיס רשת צריך להתקין דרייבר מחדש

קבצים מצורפים

• RealTemp_370.zip
    KB 323.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1736930:
לבדיקת התחממות יש את התוכנה המצורפת להפעיל realtemp
ניתן לאמץ את המעבד על ידי loadtester אפשר לפתוח 3-4 פעמים ואז המעבד מגיע לניצול מקסימלי כך אם הטמפרטורה לא עוברת את 70 מעלות מצבו טוב

לגבי הכרטיס רשת צריך להתקין דרייבר מחדש

קודם כל, תודה רבה,

1. הטמפרטורות נעות בסביבות 49- 57 בערך (זה כל הזמן משתנה..) זה תקין? או שהמחשב 'מפתח' משו וצריך רופא?...

2. מחילה שלא הבנתי... מה פירוש לאמץ את המעבד? ומה לפתוח 3-4 פעמים?

3. לגבי הכרטיס רשת, איך מתקינים דרייבר מחדש? אני יכולה לעשות זאת לבד? אם כן, איך? אשמח לעזרה

תודה רבה על היענות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1736986:
קודם כל, תודה רבה,

1. הטמפרטורות נעות בסביבות 49- 57 בערך (זה כל הזמן משתנה..) זה תקין? או שהמחשב 'מפתח' משו וצריך רופא?...

2. מחילה שלא הבנתי... מה פירוש לאמץ את המעבד? ומה לפתוח 3-4 פעמים?

3. לגבי הכרטיס רשת, איך מתקינים דרייבר מחדש? אני יכולה לעשות זאת לבד? אם כן, איך? אשמח לעזרה

תודה רבה על היענות!

1. תקין בתנאי שזה כך גם שהמעבד מתאמץ
2. אחד הקבצים שהעלתי נקרא loadtester להפעיל אותו והוא מאמץ את המעבד הפעלה שלו מספר פעמים גורמת למעבד להגיע ל100%
3. מה הדגם של המחשב???

קבצים מצורפים

• 2015-08-17_131926.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1737041:
1. תקין בתנאי שזה כך גם שהמעבד מתאמץ
2. אחד הקבצים שהעלתי נקרא loadtester להפעיל אותו והוא מאמץ את המעבד הפעלה שלו מספר פעמים גורמת למעבד להגיע ל100%
3. מה הדגם של המחשב???

אין מילים על העזרה,
סליחה על הבורות....
1. מתי אדע שהמעבד מתאמץ?
2. מה קורה אחרי שהמעבד מגיע ל100 אחוז? אז לבדוק את הטמפרטורה? הבנתי נכון?
3. דגם המערכת X200LA זה נקרא דגם המחשב? או איפה לחפש? (פתחתי מידע מערכת )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1737199:
איזה מערכת הפעלה יש לך?

שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 8.1
שם המערכת ASUS
SKU של המערכת ASUS-NotebookSKU
יצרן המערכת ASUSTeK COMPUTER INC.
דגם המערכת X200LA
יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation
סוג המערכת x64-based PC

עוד מידע? זה מה שמצאתי תחת הערך 'מערכת'... במידע מערכת,
תודה רבה על העזרה והמענה לעמרצית כמוני...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1737229:
ממש תודה,
יש שם שני קבצים מה רלוונטי לי? או ששניהם?
אחד לווינדוס 7 ואחד לווינדוס 8.1 (שניהם 64 ביט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רק חדשות;1737232:
אחד לווינדוס 7 ואחד לווינדוס 8.1 (שניהם 64 ביט).

אוקי, הורדתי את השני,
מה אני בוחרת מתוך התקיה? ואיך אמורה להראות ההתקנה? זה משו ארוך? מסובך?
סליחה על הטרחת הציבור... בכל הענינים שמחוץ לתפקוד השוטף בשימוש הסביר של המחשב אני נאבדת....:eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1737244:
אוקי, הורדתי את השני,
מה אני בוחרת מתוך התקיה? ואיך אמורה להראות ההתקנה? זה משו ארוך? מסובך?
סליחה על הטרחת הציבור... בכל הענינים שמחוץ לתפקוד השוטף בשימוש הסביר של המחשב אני נאבדת....:eek::eek:

פופפפ... שוב ביליתי נתח יקר מהבוקר בלשחזר את המערכת...
מישו יכול בבקשה להדריכני, בורה שכמוני, שלב אחרי שלב מה עלי לעשות עם הקובץ ש'רק חדשות' העלה ברוב טובו? הורדתי קובץ ראר ולא ברור לי מה אני אמורה לחלץ ואיך להתקין? והאם אני אמורה לפני כן להסיר את התקנת הכרטיס רשת הסורר? ניסיתי בכה ובכה.. אך שום דבר ממה שפתחתי חילצתי וכו... לא הראה התפתחות של התקנה או דומה לזה...הוראות פעולה צעד צעד יהיו חסד גדול עבורי
אודה לעונים ולמסיעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1738372:
פופפפ... שוב ביליתי נתח יקר מהבוקר בלשחזר את המערכת...
מישו יכול בבקשה להדריכני, בורה שכמוני, שלב אחרי שלב מה עלי לעשות עם הקובץ ש'רק חדשות' העלה ברוב טובו? הורדתי קובץ ראר ולא ברור לי מה אני אמורה לחלץ ואיך להתקין? והאם אני אמורה לפני כן להסיר את התקנת הכרטיס רשת הסורר? ניסיתי בכה ובכה.. אך שום דבר ממה שפתחתי חילצתי וכו... לא הראה התפתחות של התקנה או דומה לזה...הוראות פעולה צעד צעד יהיו חסד גדול עבורי
אודה לעונים ולמסיעים

הסרת התוכנה הישנה
קליק ימיני מחשב שלי- מאפיינים-מנהל התקנים-רשת
קליק ימני על הדרייבר הישן - הסרה (לסמן את הV כדי שימחוק את הקבצים)

התקנה
לחלץ הכל לתוך תיקיה וללחוץ על הקובץ setup.exe

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1738404:
הסרת התוכנה הישנה
קליק ימיני מחשב שלי- מאפיינים-מנהל התקנים-רשת
קליק ימני על הדרייבר הישן - הסרה (לסמן את הV כדי שימחוק את הקבצים)

התקנה
לחלץ הכל לתוך תיקיה וללחוץ על הקובץ setup.exe

אין מילים בפי!
מה מבין השלושה אני מסירה?

קבצים מצורפים

• רשת.jpg
    KB 17.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1738444:
אין מילים בפי!
מה מבין השלושה אני מסירה?

אוקי, אז עשיתי את זה!!!! (מרגיש לי כאילו פירקתי איזה אטום...חח המחשב, המחשף הזה.. לפעמים מהתל בי אבל הוא לא יודע שיש 'פרוג'...)
ממש תודה!
מקווה שכעת יהיה בסדר.
רק שאלה, לגבי האבטחה של הרשת, הגנה של הראוטר מפני גלישת השכנים ושאר ירקות... ממש לא מבינה בזה רק לדעת שהכל נשאר כמו שהגדירו לי או שאני אמורה לעשות כעת עוד משו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1738459:
אוקי, אז עשיתי את זה!!!! (מרגיש לי כאילו פירקתי איזה אטום...חח המחשב, המחשף הזה.. לפעמים מהתל בי אבל הוא לא יודע שיש 'פרוג'...)
ממש תודה!
מקווה שכעת יהיה בסדר.
רק שאלה, לגבי האבטחה של הרשת, הגנה של הראוטר מפני גלישת השכנים ושאר ירקות... ממש לא מבינה בזה רק לדעת שהכל נשאר כמו שהגדירו לי או שאני אמורה לעשות כעת עוד משו?

לא השתנה כלום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה