"וְעָשִׂיתָ מְנֹרַת זָהָב טָהוֹר, מִקְשָׁה תֵּעָשֶׂה הַמְּנוֹרָה"

• הוסף לסימניות
2 הערות קטנות:
1: חיים, סימן מים. פלייייייייייייז.... תראה, אתה צודק שדברים קצת מתכערים - אבל: א: האיור הזה מדהים ושמיש בכל איכות. ב: יודע מה? שים סימן מים גזעי, משהו ממיטב המסורת החייםית..

2: אל מול פני המנורה יאירו שבעת הנרות - כל הפתילות היו פונות כלפי המרכז, ככה שצריך להפנות את הצ'ופצ'יקים שעל הכוסיות שבאגף האחד, לצד השני של הכוסות מהאגף האחר. הובנתי?
אם לא - צרפתי איור להמחשה. אם הצ'ופצ'יקים הם לא מחזיקי פתילה אלא להפך -הציר של מכסה הכוסית - אז הצד השני צריך לעבור אותו התהליך.

3: אוי זו יצירה מדהימה ויפהפיה. אני פותח שוב, ושוב, ושוב. תראה מה זה, אפילו הוספתי הערה שלישית מרוב שוק.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 50.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!ממש אמיתי!!

• הוסף לסימניות
כאילו, מה, איך אפשר להגיב על זה בכלל?
עבודה מושלמת לפרטי פרטי פרטים!
אף פעם לא ראיתי ציור של המנורה כשהיא כ"כ מוזהבת.. ומוארת...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! :)
אנשים זהב לא פחות מהמנורה...

אבימי אחי - הצ'ופצ'יקים הם אכן הציר של מכסה הכוסית, תן אישור ואחליף את הקובץ המצורף בהודעה הראשית של האשכול :)
חחח תודה על האיור להמחשה המושקע...

וניסיתי. באמת שניסיתי. אני וסימן מים לא מסתדרים טוב ביחד...

קבצים מצורפים

• Menorah.jpg
    KB 842.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אפילו אילוסרייטור בעצמו לא חשב שאפשר להוציא ממנו כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
שתי ידיים זההההההההההב! [24 קרט!]

מסנוור!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! באמת השתפרת..

• הוסף לסימניות
ווואו!!!!! ואין לי מה להוסיף יותר!
סוג הציורים שעושים בלב געגוע. (לא כל ציור של כלי מקדש עושה את זה)
מיוחד במינו! אני תוהה אם זה חוצפה לומר שכולנו מחכים לעוד....

• הוסף לסימניות
במדרש רבה פרשת תרומה:

אָמַר רַבִּי שִׁמְעוֹן בֶּן לָקִישׁ לֹא הָיָה הָעוֹלָם רָאוּי לְהִשְׁתַּמֵּשׁ בַּזָּהָב, וְלָמָּה נִבְרָא בִּשְׁבִיל הַמִּשְׁכָּן וּבִשְׁבִיל בֵּית הַמִּקְדָּשׁ, שֶׁנֶּאֱמַר: וּזֲהַב הָאָרֶץ הַהִוא טוֹב, כְּמָה דְאַתְּ אָמַר (דברים ג, כה): הָהָר הַטּוֹב הַזֶּה וְהַלְּבָנֹן. שִׁבְעָה זְהָבִים הָיוּ בְּבֵית הַמִּקְדָּשׁ, זָהָב טוֹב, זָהָב טָהוֹר, זָהָב שָׁחוּט, זָהָב סָגוּר, זָהָב מְזֻקָּק, זְהַב פַּרְוָיִם, זָהָב מוּפָז. זָהָב טוֹב, כְּמַשְׁמָעוֹ. וְטָהוֹר, שֶׁהָיוּ מַכְנִיסִין אוֹתוֹ לְכוּר וְאֵינוֹ חָסֵר כְּלוּם. זָהָב שָׁחוּט, שֶׁהָיָה נִמְשַׁךְ כְּחוּט וְהָיוּ סָכִין בּוֹ כְּשַׁעֲוָה הַנְּתוּנָה עַל גַּבֵּי פִּנְקָס. זָהָב סָגוּר, שֶׁהָיָה סוֹגֵר כָּל הַזְּהָבִים שֶׁהָיוּ שָׁם. זָהָב מְזֻקָּק, שֶׁהָיוּ טוֹחִין בּוֹ אֶת הַכְּתָלִים, וַהֲרֵי כָּתוּב (דברי הימים א כט, ד): כֶּסֶף מְזֻקָּק לָטוּחַ בּוֹ קִירוֹת הַבָּתִּים, לָמָּה קוֹרִין אוֹתוֹ כֶּסֶף, שֶׁהָיָה מַכְסִיף כָּל הַזְּהָבִים שֶׁהָיוּ שָׁם. זָהָב מוּפָז, רַבִּי פַּטְרִיקִי אָחִיו שֶׁל רַבִּי דְרוֹסַאי אוֹמֵר שֶׁהָיָה דּוֹמֶה לַגָּפְרִית הַזּוֹ שֶׁהִיא מוּצָתָה בָאֵשׁ. זְהַב פַּרְוָיִם, אָמַר רַבִּי שִׁמְעוֹן בֶּן לָקִישׁ שֶׁהָיָה דוֹמֶה לְדַם הַפָּרִים. וְיֵשׁ אוֹמְרִים שֶׁהָיָה עוֹשֶׂה פֵּרוֹת.

• הוסף לסימניות
במדרש רבה פרשת ויקהל:

עֲשִׂיתֶם לְפָנַי מְנוֹרָה, אֲנִי מֵאִיר לָכֶם שִׁבְעָתַיִם לָעוֹלָם הַבָּא, שֶׁנֶּאֱמַר (ישעיה ל, כו): וְהָיָה אוֹר הַלְּבָנָה כְּאוֹר הַחַמָּה וְאוֹר הַחַמָּה יִהְיֶה שִׁבְעָתַיִם.

• הוסף לסימניות
במדרש רבה פרשת אמור:

שׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ, אֵלּוּ שֶׁבַע כִּתּוֹת שֶׁל צַדִּיקִים שֶׁעֲתִידִים לְהַקְבִּיל פְּנֵי שְׁכִינָה וּפְנֵיהֶם דּוֹמוֹת לַחַמָּה וּלְבָנָה, לָרָקִיעַ, לַכּוֹכָבִים, לַבְּרָקִים וּלְשׁוֹשַׁנִּים וְלַמְּנוֹרָה הַטְּהוֹרָה שֶׁהָיְתָה בְּבֵית הַמִּקְדָּשׁ. לַחַמָּה מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (שיר השירים ו, י): בָּרָה כַּחַמָּה. לַלְּבָנָה מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (שיר השירים ו, י): יָפָה כַלְּבָנָה. לָרָקִיעַ מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (דניאל יב, ג): וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ. לַכּוֹכָבִים מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (דניאל יב, ג): וּמַצְדִּיקֵי הָרַבִּים כַּכּוֹכָבִים לְעוֹלָם וָעֶד. לַבְּרָקִים מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (נחום ב, ה): מַרְאֵיהֶן כַּלַּפִּידִים כַּבְּרָקִים יְרוֹצֵצוּ. לְשׁוֹשַׁנִּים מִנַּיַן, שֶׁנֶּאֱמַר (תהלים מה, א): לַמְנַצֵּחַ עַל שׁשַׁנִּים. לַמְּנוֹרָה הַטְּהוֹרָה מִנַּיִן, שֶׁנֶּאֱמַר (זכריה ד, ב): וַיֹּאמֶר אֵלַי מָה אַתָּה רֹאֶה וָאֹמַר רָאִיתִי וְהִנֵּה מְנוֹרַת זָהָב כֻּלָּהּ. (תהלים טז, יא): נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח, וְכִי מִי מוֹדִיעֵנוּ אֵיזוֹ כַּת הַחֲבִיבָה וְהַנְּעִימָה שֶׁבָּהֶן, תְּרֵין אָמוֹרָאִין, חַד אָמַר זוֹ שֶׁבָּאָה מִכֹּחָהּ שֶׁל תּוֹרָה וּמִכֹּחָן שֶׁל מִצְווֹת, וְאָחֳרָנָא אָמַר אֵלּוּ סוֹפְרִין וּמַשְׁנִין שֶׁמְּלַמְּדִין תִּינוֹקוֹת בַּאֲמִתָּן, שֶׁהֵן עֲתִידִין לַעֲמֹד בִּימִינוֹ שֶׁל הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא, הֲדָא הוּא דִכְתִיב: נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח.

• הוסף לסימניות
פשוט עוצמתי!!!!!
אי אפשר להאמין שיש מישהו שיכול להוציא בשתי ידיו יצירה כזו מאילוסטרייטור!
משבש לי את כל מה שחשבתי עד היום על אילוסטרייטור
(ואני אוהבת אותה ועובדת איתה יום יום בעיצוב)

• הוסף לסימניות
אבש ו Contrast, זו תוכנה מדהימה... ממליץ לקחת איזו תמונה מורכבת ולהתחיל פשוט להתפרע עם הפן-טול והגרדיאנט! רק תפנו מראש המוווון שעות עבודה ותארגנו פלייליסט טוב :p
מג'יק - לא יודע אם שמתם לב... אבל זה כבר נהיה "האיור השבועי" אחרי 4 איורים שאני מעלה לכאן כל שבוע בקביעות חח...
אני מכין את האיורים האלו לשיעורי בית באילוס' בפרוג... אז בהחלט מותר לחכות לעוד בעז"ה :)

תודה לכולם על התגובות! :rolleyes:

• הוסף לסימניות
כל המחמאות שנתנו לך עד כה עדיין לא מספיקות לציור המדהים הזה!
ומה שאני מאוד אוהבת, זה שאתה מגיש את זה בצורה מושלמת, עם רקע יפה, וכיתוב...
בקיצור מושלם!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
רק לי נראה שאם תראה את זה למתכנתים של אדובי הם יתעלפו??? :eek:

מטורף לחלוטין!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין סרטון של המורה בפרוג כשמציגים שיעורי בית ? :p

• הוסף לסימניות
מדהים. כל מילה גורעת מהיצירה הענקית הזו.
רוצים עוד!

• הוסף לסימניות
ותבינו שהבחור הזה נרשם לא מזמן לקורס עיצוב בפרוג...
כן אני מאלה שלומדים איתו, הוא פשוט "הורס לנו תשיעורי בית".... המורה נכנס לש.ב שלו אחרון כדי לא להשפיל אותנו....
ושתבינו שכולם בשיעור קוססים ציפורניים מרב מתח לדעת מה הוא עשה....
כבר כמה פעמים בשיעור הועלו השאלות או יותר נכון התמיהות - מה הוא עושה כאן...??

• הוסף לסימניות
מדהים! אין מילים!

(הקנים אמורים להיות עגולים כרגע הם מעויינים)

• הוסף לסימניות
ואו!!!
אני באמת מתחילה לחשוב שיש לך אילוסטיירטור שונה משלי :D

מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה