תנו לי ביקורת וַאֲנִי, סוּסִי, אָחוּ נֶחֱצֶה, שְׁנֵינוּ יַחַד נֶחֱצֶה הַשָּׂדֶה וַאֲנִי, סוּסִי...

• הוסף לסימניות
עִם סוּסִי בְּאָחוּ אָפֵל, בִּדְמָמָה אֶצְעַד כָּל הַלֵּיל. וַאֲנִי, סוּסִי, אָחוּ נֶחֱצֶה, שְׁנֵינוּ יַחַד נֶחֱצֶה הַשָּׂדֶה וַאֲנִי, סוּסִי, אָחוּ נֶחֱצֶה, שְׁנֵינוּ יַחַד נֶחֱצֶה הַשָּׂדֶה ...
4444_1024x682.jpg

מוקדש לשחקן הקטן שלי ...באהבה...

• הוסף לסימניות
מיוחד!
והעריכה משהו

• הוסף לסימניות
מתוקק
אהבתי שהוא מחזיק מקל

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת.
לדעתי יש יותר מידי ריכוך בעיבוד.

• הוסף לסימניות
יו מקסים ממש תאורה חלומית
החיתוך קצת מציק לי ...

• הוסף לסימניות
קסם של תמונה!
תפרגני לנו עוד כמה מהסט?

• הוסף לסימניות
תודה
יו מקסים ממש תאורה חלומית
החיתוך קצת מציק לי ...
תודה שירה!
לגבי החיתוך הצדק איתך:)
זה היה מצב של או תמונה חתוכה לא משו או שאעבד אותה לגמרי...
בחרתי באופציה הראשונה:)

• הוסף לסימניות
לאה מהמהם!!
עברו הכובכים? ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את התמונה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולן!
שאלו אותי בפרטי ובמייל אם אני מלמדת עיבוד,
אז התשובה היא לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה