• הוסף לסימניות
וכמה דברים שעברנו
וכל הפעמים שנפלנו
ופתאום נעלמו האורות

וכמה קשיים ששרדנו
וכל שבנפשנו שרטנו
ופתאום נתגלו השתיקות

וכמה אנשים באים אלינו
וכמה הולכים
וכל שבנפשנו נתנו
ועדיין מתים

ואיפה שלא נלך
ויהיו הגוויות החיות
ורק ישאלו לאן
ופתאום אדום

ועדיין ננשך שפתיים
וראשנו ננופף לשלום
וידינו ירעדו בכיסים
ופתאום כואב

ואולי יום אחד
אולי
יהיה בכוחנו לחלום

ואולי יום אחד
לוואי
ויהיה בכוחנו לשרוד

• הוסף לסימניות
שיר מיוחד ממש. תיאורים מלאי רגש וכאב.
אהבתי מאד את הכותרת.

הפריע לי חוסר האחידות בקצב ובחריזה.
השיר מתחיל בקצב אחיד ובחריזה יפה, ומאבד את זה בהמשך.
ההמשך מיוחד מאד, רק לא תואם לסגנון ההתחלתי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השיר והרעיון,
פחות אהבתי לשון רבים.

• הוסף לסימניות
שיר מיוחד ממש. תיאורים מלאי רגש וכאב.
אהבתי מאד את הכותרת.

הפריע לי חוסר האחידות בקצב ובחריזה.
השיר מתחיל בקצב אחיד ובחריזה יפה, ומאבד את זה בהמשך.
ההמשך מיוחד מאד, רק לא תואם לסגנון ההתחלתי.
תודה רבה על ההארות וההערות.
גם לי זה קצת צרם, אבל לא היה לי כח לשנות את זה... (בעז"ה בל"נ בהזדמנות כלשהי אולי אכתוב המשך אחר לזה.)
אהבתי את השיר והרעיון,
פחות אהבתי לשון רבים.
תודה רבה!!!
ביחיד אני משתמש יותר בשירים אישיים, פה הרגשתי שתוכן השיר הוא יותר כוללני, ולכן גם שפת השיר הייתה כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה