ואחרי הכתבות ההשמצות והאישור הסופי ...הפרסומת (ולא, לא של טורנדו)

• הוסף לסימניות
LG שיחקו את זה!
את כל מה שטורנדו מנסים לשכנע אותך ב-2 עמודים עמוסים, הם הכניסו למודעה אחת מרעננת במיוחד.

קבצים מצורפים

• lg.jpg
    KB 824.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה.
יש כבוד!

• הוסף לסימניות
עיצוב המזגן אינברטר של טורנדו הרבה יותר יפה לדעתי.

(ופרפרים מזכירים לי את הכבשן היוקד ברחובות העיר מקום משכן הפרפרים.... אבל זו סתם נימה אישית ומיוזעת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטיעות;272980:
ופרפרים מזכירים לי את הכבשן היוקד ברחובות העיר מקום משכן הפרפרים.... אבל זו סתם נימה אישית ומיוזעת

ובנימה מזווית אחרת: יש כאלו שממש לא מחפשים להכניס עצם שחור לתוך היופי הביתי שלהם....

• הוסף לסימניות
לדעתי היה רצון עז של טורנדו לקשור את המילה "אינוורטר" למזגן מתוצרתם, (ע"ע פלאפון של סלקום, ופריגידר של אמקור..)LG לא הלכו בכיוון.

ימים יגידו אם אם הצליחו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטיעות;272980:
עיצוב המזגן אינברטר של טורנדו הרבה יותר יפה לדעתי.

(ופרפרים מזכירים לי את הכבשן היוקד ברחובות העיר מקום משכן הפרפרים.... אבל זו סתם נימה אישית ומיוזעת)

חיפשת סיבה לכתוב תגובה?
כי אני לא מאמין שמה שכתבת (בסוגריים) זה באמת מה שאתה חושב או מרגיש..
ואם כן, אתה די מוזר, כך שהרבה הם לא הפסידו בפרסומת זו.

• הוסף לסימניות
הפרסומת של LG נעימה לעין הרבה יותר מטורנדו. ושל אלקטרה הצליח עוד יותר - נושב מהפרסומת אוירה נעימה (מזכיר את בזק - הכי טוב בבית...)

• הוסף לסימניות
אלקטרה - ממש לא עושה לי חשק. הבית נראה חם ודחוס אמנם עם אוירה ביתית טובה . אבל למזגנים- לא!
המודעה שכאן יפה ומאווררת אבל הפרחים והעלים נותנים תוצאה מידי "מלוכלכת" זה נראה כמו צילום באמצע תהליך הניקוי של המזגן. אפשר היה לעשות את זה יותר נקי ובצבעים קצת פחות רועשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;273376:
אלקטרה - ממש לא עושה לי חשק. הבית נראה חם ודחוס אמנם עם אוירה ביתית טובה . אבל למזגנים- לא!
המודעה שכאן יפה ומאווררת אבל הפרחים והעלים נותנים תוצאה מידי "מלוכלכת" זה נראה כמו צילום באמצע תהליך הניקוי של המזגן. אפשר היה לעשות את זה יותר נקי ובצבעים קצת פחות רועשים.
אלקטרה???

• הוסף לסימניות
אני לא רואה פרסומות ולא כלום, קניתי פעם LG כי זה מה שהיה בטרקלין בהמלצה נורמלית, וזהו מאז הוא מקרר כמו שצריך, 0 תקלות, ולכן הזמנתי השבוע עוד 2 מזגנים של LG פלזמה גולד, דט'ס אול.

• הוסף לסימניות
אולי תעלו גם את הפרסומות של אלקטרה וטורנדו בכדי לראות על מה מדברים?

• הוסף לסימניות
מצטרף ל'לשם-שינוי'...
אשמח אם מישהו יעלה את הפרסומות שנראה את ההבדלים...

הפרסומת של LG דווקא נראית טוב, ומשדרת בחללים הריקים הרבים, וברקע הלבן את אווירת הנקיות.. (אם כי הטקסט עצמו נראה דחוס.... ולא אוורירי...)

• הוסף לסימניות
כנראה שהתכוונו לזה:
ועכ"פ הם לא מנסים לשדר את האיכות של המזגן כמו שLG וטורנדו מנסים לשדר.

קבצים מצורפים

• electra.jpg
    KB 200 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה