כללי ואני באמת רוצה שתתנו....

• הוסף לסימניות
ללוגו, מחכה לשמוע מכולם:

קבצים מצורפים

• לוגו-01.jpg
    לוגו-01.jpg
    KB 26 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אני אהבתי את 1

• הוסף לסימניות
קטונתי מלתת ביקורת,אז קבל זאת כתגובה של ה"עמך" ואולי תמצא בה משהו בונה.
בלוגו מספר 2 נראה שהחיבור בין ה-ן ל-ע מאולץ מדי. בלוגו מספר 1 הפונט כתב יד נראה נהדר ומזכיר אמנות,אבל הפונט המרובע של העתיק-לא כל כך מעלה "עתיקות". וכנ"ל במספר שלוש,אפשר קצת לשפץ לאווירה יותר עתיקה.
אז לעניות דעתי-שהיא באמת עניות דעתי,כי אני חדש בתחום,מספר 1 כרגע הוא המוביל.

• הוסף לסימניות
1 נראה טוב

• הוסף לסימניות
במס' 1 מאד יפה שהחלק העליון מזכיר תפרחת של עץ
ואכן המילה עתיק יכולה לשדר יותר "עתיק"
יפה מאד בהצלחה

• הוסף לסימניות
1 ו3 טובים
אבל
אני חושבת שיש הרבה מה לשפר בלוגו
לא חשים את הגילוף מספיק, הראשון אולי קצת מעביר מסר של אומנות
וזה בעצם מה שחשוב. להעביר תחושה שתשדר את המותג, בלוגו כרגע לא מספיק קיבלתי אותה.

• הוסף לסימניות
טוב, אז לאחר החו"ד שקיבלתי ניסיתי לשנות קצת מה אומרים?

קבצים מצורפים

• לוגו-01.png
    לוגו-01.png
    KB 76.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד את 2. ו 3.
ב1. העתיק נראה לי מידי נאבד....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואיך זה?
​​​​​​​

קבצים מצורפים

• לוגו-01.png
    לוגו-01.png
    KB 35.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל מידי הרבה סוגי פונטים
לכי על 2 מקסימום

• הוסף לסימניות
במס' 1 הפונטים מתמזגים בצורה הטובה ביותר...רק בשורת הסבר לשים את הפונט של ה"עתיק"
ב ה צ ל ח ה !

• הוסף לסימניות
הייתי צובע את הלוגו בצבעים חמים שיתנו אוירה של אומנות.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה