- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;853270:אפשר הסבר על מה שרואים בתמונה?
נכתב ע"י pinati;853298:יש שמשתמשים עם שקיות פיצוחים.
מי יודע, אולי החלב מועיל לדישון?נכתב ע"י צבי999;853297:האמת היא שאין לי ידע מיוחד יותר משאר המתבוננים בתמונה, והשדה היה מגודר כך שלצערי לא יכולתי לגשת ולהתבונן בשתילים.
נראה לי שמדובר בשתילים רכים כלשהם שכדי להגן עליהם בשלבי הצמיחה הראשונים הקיפו אותם בקרטונים של חלב. הקרטונים פתוחים בחלקם העליון והתחתון (אני מניח שמדובר בקרטונים שיצאו מחברת טרה פגומים. אף אחד לא אסף קרטונים שהיה בהם חלב בפועל).
נכתב ע"י tamiro;853328:נחמד מאוד
הפוטנציאל כאן גדול
זווית נמוכה יותר והתקרבות לאחד הקרטונים
היה מעצים את הפריים הזה (לטעמי האישי)
נכתב ע"י tamiro;853328:נחמד מאוד
הפוטנציאל כאן גדול
נכתב ע"י יעקב1;853344:בס"ד
בהחלט.
סיטואציה הזויה לגמרי. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בפ"ש.
לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי.
תגיד איפה, אולי שווה לעשות סיבוב שם.
נכתב ע"י צבי999;853321:רעיון מעולה. והם גדלים קלויים ועם מלח?![]()
נכתב ע"י צבי999;854128:אז חלב עמיד נקרא כך בגלל שהוא יודע לעמוד על הראש?
ולגבי מה שנכתב כאן ע"י tovi7690 שמגדלים בזה ענבים, כדאי לברר - מי יודע, אולי נגלה שאי אפשר לאכול ענבים בסוף ארוחה בשרית.
נכתב ע"י Bיוטי;854227:ענבים לא אמורים להיות עכשיו בסוף העונה?
זה נראה כמו צמח בתחילת גידולו
אה... באמת לא הבנתי מי שתה כ"כ הרבה חלב, הפרות?נכתב ע"י obyektiv;854264:לפי דעתי זה קופסאות פגומות שעשו בהם שימוש יצירתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים