דרוש מידע ואסטאפ טלפוני,עזרתכם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דרך איפה אני עושה קו ואסאפ טלפוני שכל המשתמשים יכולים להשאיר הודעות?
אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
על סמך מה אתה אומר את זה?
לי מעולם לא נחסם
והייתי ועודני במלאאא קבוצות מהסוג הזה

כן נחסמו קבוצות ספאם
על סמך מידע רישמי
בא נעשה סדר כל מה שקשור לימות המשיח צריך אישור מיוחד של וועדת הרבנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכתוב די עם השטויות ולעשות פרצוף :mad: לא מחליף מציאות
ואני אומר לך כאחד שמפעיל כמה וכמה קווים

האם אתם מתכוונים לקול כשר ?
בבקשה לא לעוות את המציאות
לא יודעת מה סגנון הקוים שאתה מפעיל אבל זה כנראה ספאם/מתיחות/חדשות ודומיהם

אני כמפעילה קווי עדכון וגם שותפה בקבוצות משפחתיות מצהירה שמעולם לא נחסם לי שום קו
ואני מדברת על קוים שפעילים גם יותר מ5 שנים

• הוסף לסימניות
בבקשה לא לעוות את המציאות
לא יודעת מה סגנון הקוים שאתה מפעיל אבל זה כנראה ספאם/מתיחות/חדשות ודומיהם

אני כמפעילה קווי עדכון וגם שותפה בקבוצות משפחתיות מצהירה שמולם לא נחסם לי שום קו
ואני מדברת על קוים שפעילים גם יותר מ5 שנים
תנו שם של קו שמופעל דרך ימות המשיח ושלא הגישו בקשה לועדת הרבנים ושלא נחסם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה