- הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;753900:
נכתב ע"י msphoto;753900:
נכתב ע"י איציק'ל;753976:איפה זה צולם?
זהו, שלא הייתי שם... ולך תדע אם בנורבגיה אין איזה 770....נכתב ע"י אלפא ביתא;754021:זה לא בדיוק נראה ה770 בקראון הייטס
נכתב ע"י אלפא ביתא;754021:זה לא בדיוק נראה ה770 בקראון הייטס
הוא התכוון לאמר לי שוודאי שזה בכפר חב"ד.נכתב ע"י msphoto;754028:זו לא החזית של הבניין אלא צידו.
נכתב ע"י איציק'ל;754030:הוא התכוון לאמר לי שוודאי שזה בכפר חב"ד.
עליך אין לי במילא ביקורות....נכתב ע"י msphoto;754037:ואני התכוונתי לומר שאי אפשר ללמוד על כך שזה לא בקראון הייטס רק מהתמונה, כי זו לא חזית הבניין ואולי זה מה שגורם לזה להיראות שונה..
שבענו דיבורים, שנחזור לתמונה עצמה..?
נכתב ע"י msphoto;753900:
נכתב ע"י מתלמדת;754141:אם אינך מעונין בויכוח אידאולוגי - אל תעורר פרובוקציה בנתינת כותרת לתמונה המקשרת חמור לבן, בית הרבי מחב"ד וצפייה למשיח.
זה מקומם.
נכתב ע"י מתלמדת;754155:כל עוד לא אבד ההומור מישראל, לא אפסה תקווה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים