- הוסף לסימניות
העליתי כברנכתב ע"י יפית 100;1363872:יש למישהוא את השיר בלשון הקודש?
שמעתי שמידד טסה שר את זה בלשון הקודש אבל לא משנה לי איזה הזמר.
תודה!
העליתי כברנכתב ע"י יפית 100;1363872:יש למישהוא את השיר בלשון הקודש?
שמעתי שמידד טסה שר את זה בלשון הקודש אבל לא משנה לי איזה הזמר.
תודה!
זה היה קובץ אחר לגמרי... בטעות כמובן... מענין שאף אחד לא שם לב....נכתב ע"י קוביה;1364627:דואט ‘ואפילו בהסתרה’ עם יואלי קליין
שונה מעט ממה שהעליתי קודם
לא מצליחה להוריד, יש בעיה בקובץ?מקהלת נרננה עם מוטי שטיינמץ מצטרפים לקונצנזוס ונותנים גירסה משלהם לשיר הסוחף והמרגש.
נכתב ע"י כוס קולה;1367447:מישהו יכול לעדכן אותי מה כל כך מיוחד בשיר הזה???![]()
נכתב ע"י זוהר טל;1368787:אשה מנגנת אצל בני פרידמן, אם זה נכון ה' ירחם ונא להסיר את זה
לשון הקודש?נכתב ע"י יפית 100;1368845:עדיין לא קבלתי את מבוקשי
אשמח אם יש למישהוא את השיר בלשון הקודש (לא עברית ולא בהברה חסידית - אותם יש לי)
תודה!!
נכתב ע"י שונמית;1368915:כן!
אשה מנגנת אצל בני פרידמן וגם דואגים להסריט אותה בצורה ברורה ביותר!
עצוב.
זה מה שנקרא - הסתרה שבתוך ההסתרה
בא לי לבכות....נכתב ע"י שונמית;1368915:כן!
אשה מנגנת אצל בני פרידמן וגם דואגים להסריט אותה בצורה ברורה ביותר!
עצוב.
זה מה שנקרא - הסתרה שבתוך ההסתרה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים