נכתב ע"י tommal;1486606:אפשר להוריד מס' תמונות, גם זה חלק מהעבודה של צלם..![]()
נכתב ע"י 3012;1486608:בדיוק אני בודקת עכשיו את התחזית ומנסה לדמיין איך אמור הים להיראות בסערה כזו...
וחושבת לעצמי "מאד היה מסקרן אותי לראות את זה פעם אחת, אבל זה לא נראה לי שפוי במזג אויר שכזה..."
והנה, את מגישה עד למסך תמונות מדהימות ומשקפות את המצב.
אם יש לך או למישהו אחר הסרטה של הים הסוער אשמח מאד לראות! אף פעם לא ראיתי ים בחורף!!!
נכתב ע"י rosmarin;1486618:יש לי גם הסרטה. מפחיד....
נכתב ע"י rosmarin;1486610:והעבודה של מבקרי הצילום היא להמליץ. מה מיותר לדעתך? אני אמחק.
נכתב ע"י rosmarin;1486623:אוכל לשלוח לך אבל רק לשימוש פרטי כי אני מקריינת שם קטע על סערה בים מהמסיבה של הבת שלי...
נכתב ע"י tommal;1486624:זאת החלטה שלך מה את מציגה או רוצה להציג לציבור שצופה בתמונותייך. את המיון את זאת שצריכה לעשות. והיה ואם "מבקר הצילום" לא אהב תמונה מסוימת, ואת כן אהבת, לא תציגי אותה?
נכתב ע"י tommal;1486624:את יכולה להסביר בבקשה למה בחרת דווקא בתמונות אלה?
נכתב ע"י wald;1486628:ברור
אני רוצה לראות ומצידי מיד למחוק
אבל באמת רק אם לא קשה לך...
נכתב ע"י rosmarin;1486629:בדקתי שוב. הגודל הוא 800 מגה. איך שולחים?
נכתב ע"י wald;1486630:בדרופבוקס הכי טוב, או בגוגל דרייב
אבל עזבי, לא קריטי.
תודה בכ"א
נכתב ע"י rosmarin;1486629:השאלה שלי היא מה מיותר לא מה 'לא יפה'. ואני אשמח לשמוע ולמחוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים