ובכן, גם אני לא התאפקתי :)

• הוסף לסימניות
בארטרייג' (כך אומרים... :) ?) כמובן...
עם עכבר, אין לי לוח גרפי.
(אני לא 'ציירת''... אבל אוהבת לצייר. לא מגיעה לזה מחוסר זמן)
לאור ההתלהבות פה בפורום, החלטתי לנסות גם...

זה די מסורבל לעבוד כך, אבל כיף לצייר ככה סתם :)

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! לשיפור היתי ממליץ לנסות להפוך את האיור ל'פחות שטוח' ודו-מימדי..
לאחרונה אני רואה שהרבה חברע'ס משתמשים בתוכנה הזו... אישית מציק לי ברמות הטקסט הזה של ה-DEMO..

• הוסף לסימניות
נהדר, צביעה יפה וחיננית.
אני חושב שהעמודים מימין קצת מיותרים, הם לא תופסים מקום מספיק חשוב בקומפוזיציה, והחדות שלהם לעומת כל הנוף נותנת להם מראה מעט לא קשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1491562:
יפה מאוד! לשיפור היתי ממליץ לנסות להפוך את האיור ל'פחות שטוח' ודו-מימדי..
לאחרונה אני רואה שהרבה חברע'ס משתמשים בתוכנה הזו... אישית מציק לי ברמות הטקסט הזה של ה-DEMO..
תשקיע ותקנה...

• הוסף לסימניות
מאיפה הארטרייג' הזו?
(חוי זה נראה כמעט שקיבלת השראה מהנוף מולך... מאד יפה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1491576:
מאיפה הארטרייג' הזו?
(חוי זה נראה כמעט שקיבלת השראה מהנוף מולך... מאד יפה)

הניק 'שאול יצחק' העלה לכאן לפני כמה ימים גרסת נסיון של התוכנה.

ואכן, ודאי שהנוף הנשקף מהחלונות אצלי מהווה השראה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1491353:
(אני לא 'ציירת''...

את אף פעם לא היית ציירת, וגם לא גרפיקאית...
את 'רק' יודעת מצויין לצייר ויודעת מעולה לעצב ;)

אגב, זה מקסים!

• הוסף לסימניות
נהדר,
שווה לעבור לעט גרפי ולתוכנה מקורית כי את אחלה ציירת! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה