- הוסף לסימניות
אמת!נחמד, החיתוך של התמונה לא טוב. במקרה שאדם הולך תן מרווח הרבה יותר גדול לכיוון ההליכה ומקם את הדמות בשליש השמאלי (במקרה הזה) של התמונה והשאר שני שלישים בכוון ההליכה.
אמת!
תודה למדתינחמד, החיתוך של התמונה לא טוב. במקרה שאדם הולך תן מרווח הרבה יותר גדול לכיוון ההליכה ומקם את הדמות בשליש השמאלי (במקרה הזה) של התמונה והשאר שני שלישים בכוון ההליכה.
אל תמהר לבצע צילום, תחשוב תתכנן ואז תצלם.תודה למדתי
הבעיה היא שאני מצלם ברחוב ועדין אני לא מעז לצלם אנשים מול הפרצוף כשהם שמים לבאל תמהר לבצע צילום, תחשוב תתכנן ואז תצלם.
ה״בעיה״ של הצילום הדיגיטאלי הוא שאתה לא מוגבל בכמות הצילומים ולכן אנשים ממהרים לצלם. בזמנו שהיה לך במצלמה גליל של 36 תמונות (וכל תמונה עלתה כסף) הייתה חייב לתכנן כל פריים ורק אז לחשוף את סרט הצילום.
תודדה אבל אני עדין עם G7תמיד כדאי במצב כזה לצלם ממרחק
כי אז אפשר לסדר את הקומפוזציה במדויק בפוטושופ
אפשר עם עדשה כמו 135 שצריך לקחת מרחק
ואז לא מרגישים שנתקעים.
לא נכנסת לעניין של ההוגנות , כי אני לדוגמא לא הייתי שמחה שיצלמו אותי ויעלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים