כללי ובפעם הכמעט אחרונה, הזמנה לחתונה-

• הוסף לסימניות
בס"ד.

ערב וחודש טוב,
רק לשאול..אם ככה ההזמנה אמורה להיראות?..
הקבצים עומדים בצורה הנכונה בשביל שהקיפול ייצא טוב?
(הגלישה וסימני החיתוך מתייצבים במקום הנכון, או שיש צורך להגדיל משהו..?)
תודות אמיתיות :)

קבצים מצורפים

• עוז-אפרת-פנימי copy.pdf
    KB 482.4 · צפיות: 49
  • עוז-אפרת-חיצוני copy.pdf
    KB 347 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
כן בהחלט!
מעולה, ישר לדפוס....
הצלחות!

• הוסף לסימניות
הסגירה בסדר רק שעדיף לסובב את העמוד החיצוני ב-180 מעלות כדי שהכיתוב יהיה ישר (למרות שאם זה היה הזמנה מצד אחד זה לא משנה כי אפשר לסובב את הדף אבל בגלל שיש צד שני שלא ידפיסו לך הפוך בטעות...)

בקיצור, ככה:
צפה בקובץ המצורף 58442
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• עוז-אפרת-חיצוני copy.pdf
    KB 341.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תרשי לי לחלוק עלייך....
אני שולחת לדפוס אינספור פעמים, ואיך שהיא סגרה זה בדיוק איך שצריך, כי כשמדפיסים ואח"כ מקפלים זה מסתדר מעולה. ואם היא תעשה כמו שאת עשית, אז דווקא יכולים להדפיס לה הפוך בטעות.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חסרה הגלישה של העיטורים בקובץ החיצוני. (גלישה כלפי הקיפול, אלא אם כן רוצים את זה ככה חתוך.)

• הוסף לסימניות
אגב

נראה לי שיש טעות בשעה נכון ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;379548:
תרשי לי לחלוק עלייך....
אני שולחת לדפוס אינספור פעמים, ואיך שהיא סגרה זה בדיוק איך שצריך, כי כשמדפיסים ואח"כ מקפלים זה מסתדר מעולה. ואם היא תעשה כמו שאת עשית, אז דווקא יכולים להדפיס לה הפוך בטעות.....
בהצלחה!

תרשי לי לחלוק עלייך בחזרה... :)
כעיקרון כפי שכתבתי לה, זה לא בדיוק משנה כי כשיסובבו את הדף הגרפיקה תהיה ישרה.
השיקול להפוך בכל זאת פן ידפיסו הפוך הוא כזה:
כששולחים פלייר דו"צ להדפסה שולחים את שני צידיו "ישרים" כדי שכך הם ייצאו גם בהדפסה, נכון?
אותו הדבר כאן, שני הצדדים צריכים להיות ישרים כי הצד העליון הוא האחורה בקיפול והצד התחתון הוא הקדימה וכדי שנקפל וזה אכן ייצא כך צריך שהגרפיקה תהייה ישרה. אם זה היה ההיפך והכיתוב היה צריך להיות על הצד האחורי הגרפיקה הייתה צריכה להיות למעלה ומסובבת ב-180 מעלות, כדי שלאחר הקיפול זה ייראה ישר.
יש גם בתי דפוס שמכניסים את הדפים ישרים להדפסה של צד שני ויש כאלו שמסובבים, כל אחד והשיטה שלו, אבל הדרך הנכונה לסגור היא ללא ספק כפי שהקובץ צריך להיראות באם מדפיסים את שני הצדדים ישר.

בלי לזלזל במקצועיות שלך, אני חושבת שאם את עושה את זה כבר הרבה פעמים יכול להיות שהדפוס פשוט מבליג ומסובב את הקובץ בעצמו כמו שאני עשיתי בשבילה. זה לוקח פחות זמן מלהתקשר ולהגיד לך לשנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;379651:
חסרה הגלישה של העיטורים בקובץ החיצוני. (גלישה כלפי הקיפול, אלא אם כן רוצים את זה ככה חתוך.)
בעניין הגלישה..
בדיוק בקו האמצע אמור להיות הקיפול, ככה שלא ראיתי לנכון להגליש את העיטור בקובץ החיצוני..כי אז זה היה מביא לחלק ממנו (מהעיטור) על החלק הריק..על החצי השני..
יש מבין? (:
או שאני זאת שלא הבינה בעניין ובכל זאת צריך להגליש את העיטורים גם ברוחב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה