- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;727574:כל הנ"ל מאחת שעדיין לא למדה סטודיו............(אז נא להתייחס בהתאם....)![]()
נכתב ע"י הלו קיטי;727592:אז מה את עושה כבר 3 שנים?![]()
נכתב ע"י שלמה;727628:ברור שידע בעיצוב גרפי כמו קומפוזציה, שילובי אור או צבע, יעזרו לצלם.
במצלמות המשוכללות של היום, גם צלם מתחיל יוציא תמונות מרהיבות, כיון שהמצלמה מבצעת מיקוד אוטומטי, חשיפות ואיזוני WB.
אבל ללא הדרכה והכוונה, יהיה קשה לשפר את רמת התמונות, כיון שאנחנו לא יודעים להגדיר מה חסר בתמונה.
האם על תמונה שיצאה בצורה "מקצועית", נדע מה הייתה ההצלחה? ואיך אפשר לחזור עליה שוב?
"גם שעון שלא עובד, פעמיים ביום מדייק"
בהצלחה
עדיף להיות נכון בתחום כמה חודשים נכון, מאשר לדשדש כמה שנים במחשבה שיודעים לצלם.
נכתב ע"י שושיה;729136:זה ללא תאורה "נורמלית" (תאורת חלון בלבד)
נכתב ע"י צברית;729142:נראה לי ששלמה ענה לי ול"הלו קיטי" שצחקה עלי..........................
לא צריך מכל דבר לחפש איך להעלב.
נכתב ע"י שושיה;729147:אני לא הבנתי? או שאת? או שאפ'חד...![]()
נכתב ע"י צברית;729142:נראה לי ששלמה ענה לי ול"הלו קיטי" שצחקה עלי..........................
לא צריך מכל דבר לחפש איך להעלב.
נכתב ע"י שלמה; נ.ב. יש לי כן בעיה:לייעץ הוא לא יכול כי הוא בד"כ לא יודע מספיק בשביל זה,
אבל האם לבקר תמונות מותר לו?בעינין קומפוזיציה, אוירה, צבע, עומק שדה וכדו...
(לא בדברים המורכבים), כמובן בתנאי שהוא יודע אותם.
אני שואלת לא בשביל להעלב או משהו,
פשוט מענייין אותי אם את המומחים זה מעצבן שצלם מתחיל מעיר הערות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים