נכתב ע"י מילכי;1073206:אין פה עניין של פגיעה חלילה
רק רוצה להבין באמת!
נכתב ע"י אחינועם;1073670:היית צריכה להעלות את זה בקובץ סגור עם ציון הגיל. אלו הם כללי הפורום.
אני לא עורכת הדין של 'פרוג'.נכתב ע"י Magic Brush;1073689:אבל היא כתבה בכותרת של האשכול "ילדה בת 12"...
מה ההבדל בין קובץ סגור וגיל הילדה לבין כתיבת הגיל בנושא האשכול?
או שמותר את שניהם, או אף אחד.
אני רואה אותם זהים. ולכן, אם מותר אחד מהם- מובן שגם השני....
אני לא הולכת לחלוק על חוקי הפורום. רק שמצחיק אותי הערה הזו...
אם אסור- אז אסור. ואם סומכים על אנשים שלא יורידו למחשב קובץ של "ילדה בת 12"...
למה שלא יסמכו עליהם לא לפתוח את האשכול?
נשגב מבינתי...![]()
נכתב ע"י Magic Brush;1073689:אבל היא כתבה בכותרת של האשכול "ילדה בת 12"...
מה ההבדל בין קובץ סגור וגיל הילדה לבין כתיבת הגיל בנושא האשכול?
או שמותר את שניהם, או אף אחד.
אני רואה אותם זהים. ולכן, אם מותר אחד מהם- מובן שגם השני....
אני לא הולכת לחלוק על חוקי הפורום. רק שמצחיק אותי הערה הזו...
אם אסור- אז אסור. ואם סומכים על אנשים שלא יורידו למחשב קובץ של "ילדה בת 12"...
למה שלא יסמכו עליהם לא לפתוח את האשכול?
נשגב מבינתי...![]()
נכתב ע"י GolanArt;1073825:זה אתר חרדי, נקודה. אי אפשר לכתוב: "הכלה בלבן" ובסוגריים "בת עשרים"...
מ12 יעלה ל14,13 וכ' וכ'...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים