מאמינה לך לגמרי.נכתב ע"י מוסיקה;747512:גם ממרחק רב מרחובות, לא היה לי מנוח אתמול בערב,
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדי!!!!!!!
אנחנו חיים במציאות מטורפת לגמרי
נכתב ע"י נני5;747598:איך מתמודדים עם כל הידיעות הנוראות האלו???
כל פעם שאני שומעת על מקרה מחריד, אני לא ישנה לילות ארוכים...
כל מקרה של מוות מזעזע אותי ברמות מטורפות, ומוציא אותי לגמרי משלוות נפשי.
איך אתן מתמודדות וממשיכות הלאה בחיים??
נכתב ע"י נני5;747598:איך מתמודדים עם כל הידיעות הנוראות האלו???
כל פעם שאני שומעת על מקרה מחריד, אני לא ישנה לילות ארוכים...
כל מקרה של מוות מזעזע אותי ברמות מטורפות, ומוציא אותי לגמרי משלוות נפשי.
איך אתן מתמודדות וממשיכות הלאה בחיים??
נכתב ע"י ביקי;747618:חושבים על אביבית איך היא מתמודדת, ועל אווה סנדלר איך היא מתמודדת. ומודים לה על זה שאנחנו חיים...
נכתב ע"י צברית;747677:הספר שלדעתי הכי מועיל לחיים טובים ורגועים בכל מצב שהוא- יש כאלה חיים!
זה "בגן האמונה" של הרב ארוש
ולא, אני ממש לא חסידת ברסלב............
נכתב ע"י נחל;747640:זה לא בהכרח עוזר, כי נשארת השאלה איך הם חיים.
למי שמתענין - יש ספר טוב מאד בנושא הזה, שכדאי מאד לקרוא, ולדעתי שווה לקנות. ספר של הרב עזריאל טאובר - "מאפלה לאורה" ספר שמדבר גם על מצבים קשים באמת, כמו השואה, לדוגמה.
נכתב ע"י יונה יונה;747688:שואה- זה נושא שאי אפשר בכלל להשוות אותו לאסונות שקוראים היום, זה זילות כלפי השואה!
יתכן שהספר כשלעצמו יסביר טוב גם אסונות אחרים, אבל בבקשה, אל תשוו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים