והמצלמה הזו... מוכרת?!

• הוסף לסימניות
אם את יכולה להכפיל את התקציב שלך ומטרת הצילום איננו אירועים או כל התרחשות בזמן אמת ללא צורך בשימוש בזום תוך כדי צילום - אני ממליץ על המצלמה הזו Sony NEX-VG20 עם חצובה.
זו עדיין מצלמה ביתית, אך היא מגיעה עם עדשה טובה יותר מכל מצלמה אחרת בתקציב שלך.
חסרונות: 1. איננה רגישה מספיק לאור בתנאי תאורה נמוכים. 2. לעבודה עם פוקוס ידני(שזה מומלץ יותר) צריך תרגול ולא מעט ניסיון

• הוסף לסימניות
על החסרון הראשון שציינת אפשר להתגבר בעזרת שימוש בפנס, כך שזה לא ממש חסרון.
יש עוד מישהו שמשתמש בה?
ועוד שאלה- מה ההבדל בינה לבין VG10 ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;670990:
על החסרון הראשון שציינת אפשר להתגבר בעזרת שימוש בפנס, כך שזה לא ממש חסרון.
יש עוד מישהו שמשתמש בה?
ועוד שאלה- מה ההבדל בינה לבין VG10 ?
שימוש בפנס לא פותר הרבה, למעשה זה רק מקשה על הצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;670967:
אם את יכולה להכפיל את התקציב שלך

ומטרת הצילום איננו אירועים או כל התרחשות בזמן אמת ללא צורך בשימוש בזום תוך כדי צילום

חסרונות: 1. איננה רגישה מספיק לאור בתנאי תאורה נמוכים. 2. לעבודה עם פוקוס ידני(שזה מומלץ יותר) צריך תרגול ולא מעט ניסיון
התקציב שלי הוא בסיביבות ה15 אלף
ואני מצלמת גם התרחשויות בזמן אמת ומשתמשת בזום תוך כדי צילום
והחסרונות שציינת משמעותים בשבילי מאוד.
על מה אתה ממליץ לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה