והנה הוא כאן

• הוסף לסימניות
אז אחרי שנה של עבודה (עם המון הפסקות) ועד שחייבתי את עצמי
לעמוד ביעד של העלאת האתר בחג החנוכה, זה פשוט קרה!
אתמול באחת אחר חצות הוא עלה לאוויר ואנחנו שתינו לחיים!

אני מתרגשת להזמין אתכם לבקר באתר החדש ולחגוג את ההשקה יחד!
ויש לנו כבר פוסט שנולד ממש עכשיו לכבוד האתר החדש: איך התאהבתי בעין חמד
כנסו ותהנו מאווירה סתווית כתומה וחמימה.
(תודה לפערי ראנד המדהימה על העזרה בעריכה ובכלל, את חברה מהממת♥)

שירה בעין חמד-3126.jpg

ותשאירו תגובה באתר, מזכרת שהייתם וחגגתם איתי ♥

הקדמתי רפואה למכת החסומים > פניתי לכל החברות (אתרוג, רימון, נטפרי ונתיב) שיפתחו את האתר
בנטפרי הוא פתוח כמו כן ברימון. כל השאר באם זה חסום לכם, כדאי לכם להתקשר או לשלוח מייל ולבקש שיפתחו, התענוג יהיה כולו שלכם (גם שלי, אין ספק) פניה של לקוח שונה מפניה שלי. אז בקשו ויפתחו שערי החסימה:)

חג חנוכה שמח
שושי סירקיס

• הוסף לסימניות
יפה מאד, בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אולי תשאירי לנו קישור ישירות לאתר.

• הוסף לסימניות
זה לא מגיע לי לאתר שלך...
אפשר הכוונה?

• הוסף לסימניות
יפיפה! כייף גדול לראות את התוצרים שלך, יש ניוז או משהו?

תצליחי!

• הוסף לסימניות
אתר מרשים במיוחד!

• הוסף לסימניות
כיף לדפדף!
הכל עשוי טוב!
הכתיבה העיצוב הצילום

• הוסף לסימניות
אתר יפהפה!!
מקצועי ויוקרתי!
תמונות מדהימות אחת אחת!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים,
אתר מלא השראה ומקצועי כאחד.

• הוסף לסימניות
אתר יפה,נעים לעין,נקי ומשדר מקצועיות!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מוכשרת! תמשיכי להצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה