כללי והנה עוד הזדמנות, שבודאי לא תרצו לפספס: להאיר ולהעיר...

• הוסף לסימניות
פרסומת לחנות ספרים, תשמישי קדושה, וחפצי יודאיקה.
תנסו לחוות דעה על העיצוב, גם מבלי להבין את הנכתב.
לאלו למתעקשים...: כתבתי תרגום של טקסט.

תרגום מילולי של הטקסט.
הכותרות: "הזול ביותר ששייך!.."
מתחת לזה: מחירים שלא יאמנו, המבחר הכי גדול, השירות הטוב ביותר

"חבילה לחתנים"
ומתחת לזה כתבתי כל המחירים.

מקוה שתוכלו להביע דעתכם. החשובה לי. באמת.

קבצים מצורפים

• מנורה חתנים עד.jpg
    KB 536.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עשוי בטוב טעם, אתה משתכלל מעבודה לעבודה.
רק צמצם את הרווח במילים שבכותרת ס'ביליגסטע וכו'.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שכותבים ס'ביליגסטע?
צריך להיות "די ביליגסטע".

• הוסף לסימניות
בקטנה: לי, לא עושה נעים לקרוא את כותרות האשכולות שלך. ואולי יש עוד כמוני.

תחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קברניט;626985:
בקטנה: לי, לא עושה נעים לקרוא את כותרות האשכולות שלך. ואולי יש עוד כמוני.

תחשוב על זה.

כשנוסעים על הספינה, הדבר האחרון שמתחשק לעשות, זה להתקוטט עם הקברניט...
אני מרכין ראשי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה