כללי והנה עוד עבודת פוטושופ מעניינת

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עבודת פוטושופ 100%, וזהו עוד עבודה כחלק מהפולדר.

אשמח לקבל הערות והארות.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 299.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בררררררררר..... מדהים ומבחיל, סליחה.

• הוסף לסימניות
מדהים כמה שזה מפחיד...

• הוסף לסימניות
מדהים - - -

c המעניין למה יוצא הפולדר הזה?
לא תגלה לנו, ננחש לבד!

אני מהמרת על זה שהפולדר יחולק ביום בא יבוא המשיח,
והקב"ה ישחוט את היצר הרע :D

• הוסף לסימניות
אני מקווה אמנם שהמשיח יגיע לפני צאת הפולדר לאור.

הפולדר יודפס כנראה לקראת סוף השבוע בע"ה.

אגב, כאן המקום לבקש סליחה מכל אלו שעבודותי צורמות להם בעין.
אני מטורף, והעבודות שלי מטורפות, אבל גם לטירוף יש מקום בעולם.
...אמנות זו אמנות

• הוסף לסימניות
בלי קשר לכך שיש פה מיתוג לאיזה מלאך חבלה,
העבודה עוצרת נשימה, בביצוע ובתוצאה. מזכיר את הציורים הקלאסיים של הדרקונים והמפלצות.
טיפוגרף, הלב שלנו חלש, בזהירות!

• הוסף לסימניות
האמת היא שרוב העבודות שלי הרבה יותר פשוטות כפי שמי שמכיר אותי יודע, רק שכאן עצם המטרה הוא להדהים ולהפתיע.
אישית אני אוהב את הפשטות כפי שהיא מתגלמת באותיות, אבל לפעמים צריכים גם לעשות דברים בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
איך עושים כזה דבר בפוטושופ??
זה נראה לי ציור ידני עם מברשות ומריחות

• הוסף לסימניות
זה נעשה בפוטושופ עם המון עבודה עם כלי המברשות\מריחות\ספוג\הכהיה\הבהרה ועוד כלמיני כאלו. אבל הכל נעשה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;62244:
אני מקווה אמנם שהמשיח יגיע לפני צאת הפולדר לאור.

הפולדר יודפס כנראה לקראת סוף השבוע בע"ה.

אגב, כאן המקום לבקש סליחה מכל אלו שעבודותי צורמות להם בעין.
אני מטורף, והעבודות שלי מטורפות, אבל גם לטירוף יש מקום בעולם.
...אמנות זו אמנות

נכתב ע"י טיפוגרף;62246:
האמת היא שרוב העבודות שלי הרבה יותר פשוטות כפי שמי שמכיר אותי יודע, רק שכאן עצם המטרה הוא להדהים ולהפתיע.
אישית אני אוהב את הפשטות כפי שהיא מתגלמת באותיות, אבל לפעמים צריכים גם לעשות דברים בפוטושופ.

נכתב ע"י טיפוגרף;62259:
זה נעשה בפוטושופ עם המון עבודה עם כלי המברשות\מריחות\ספוג\הכהיה\הבהרה ועוד כלמיני כאלו. אבל הכל נעשה בפוטושופ.

כמה זמן לוקח לך כזה דבר בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
לקח לי 3-4 שעות העבודה הזאת

• הוסף לסימניות
זה נראה יפה ומוזר, אבל מבינים שמקצוען עשה את זה,

זה כמו: "הפונט הזה לא כ"כ נראה לי, אבל כל משרדי הפרסום משתמשים בו, אז בוודאי שיש בו משהו" (:

• הוסף לסימניות
YCS, תאמין רק למראה עיניך ולנטיות ליבך ולא לדעות קדומות של אחרים. :)

• הוסף לסימניות
טוב לשמוע טיפים ממומחים, אבל את זה אני כבר מיישם. :)

• הוסף לסימניות
YCS, תאמין בעבודה שלך, אבל תדאג שיהי' לך אפשרות להסביר לאחרים גם מה עשית.
גם אם תלך רק לפי מראה עיניך, ותרוץ כל הזמן קדימה, תעצור לפעמים, ותסתכל אם החברים התייאשו ממך וכבר לגמרי לא מבינים אותך, או שעוד רודפים אחריך.

• הוסף לסימניות
ונתנו10, פעמיים העלתי עבודה עם הסבר, פעמיים מחקו את האשכול בגלל ההסבר, ופעמיים שיחזרתי את האשכול ללא ההסבר.
אז מה אתה רוצה שאעשה????

• הוסף לסימניות
אני רוצה שתבין שאומנם יש כאן (אולי) אומנות.
יש כאן (אולי) רעיון אדיר.
יש כאן ביצוע מצקועי ביותר.

אבל מה לעשות ואנחנו פשוט לא עומדים בקצב הזה, אנחנו לא יודעים ולא מבינים ביופי הזה, אולי יש כאלו שאומרים שמבינים, אולי יש כאלו שקופצים על העגלה ומנסים לרקוד לפי הצליל, אבל מהר מאוד מתייאשים, כי זה משהו מעל ההבנה של אדם ממוצע.

מהעבודות שלך לפני 4 שנים (!) כולם עוד יכולים ללמוד איך לעצב. מהגופנים שלך מלפני שנתיים (!) עוד מתפעלים. אבל הגענו למצב, שהעבודות החדשות, עם כל הרעיונות, אמנות, ביצוע וכו', אנחנו פשוט לא יכולים להבין את זה. וחבל. אתה רץ קדימה, אבל אנחנו לא מבינים את זה. וזה לא קשור להסבר. (בעבודה יפה אין צורך הסבר. על גופן טוב, אין צורך לכתוב מאמר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;62293:
אני רוצה שתבין שאומנם יש כאן (אולי) אומנות.
יש כאן (אולי) רעיון אדיר.
יש כאן ביצוע מצקועי ביותר.

אבל מה לעשות ואנחנו פשוט לא עומדים בקצב הזה, אנחנו לא יודעים ולא מבינים ביופי הזה, אולי יש כאלו שאומרים שמבינים, אולי יש כאלו שקופצים על העגלה ומנסים לרקוד לפי הצליל, אבל מהר מאוד מתייאשים, כי זה משהו מעל ההבנה של אדם ממוצע.

מהעבודות שלך לפני 4 שנים (!) כולם עוד יכולים ללמוד איך לעצב. מהגופנים שלך מלפני שנתיים (!) עוד מתפעלים. אבל הגענו למצב, שהעבודות החדשות, עם כל הרעיונות, אמנות, ביצוע וכו', אנחנו פשוט לא יכולים להבין את זה. וחבל. אתה רץ קדימה, אבל אנחנו לא מבינים את זה. וזה לא קשור להסבר. (בעבודה יפה אין צורך הסבר. על גופן טוב, אין צורך לכתוב מאמר...)

צודק בכל מילה - - -
אבל שכחת להוסיף עוד משפט אחד.

והוא
יש הסברים שמוחקים מסיבות מאוד מסויימות - - -
(ולא נכנס לזה עכשיו, מנהלים אתם יכולים למחוק - - -)

• הוסף לסימניות
ונתנו:
לדעת אם רודפים אחריך, אתה יכול לראות לפי הלקוחות,

טיפוגרף:
רק המקצוענים רואים את המקצוענות בעבודות שלך
ובשביל שכולם יבינו צריך יותר הסבר, וקצת יותר בעדינות.

אופס...אני רואה שכבר הקדימו אותי.

• הוסף לסימניות
ממש אין צורך בהסבר.
לדעתי אם אף אחד לא מבין ביצירה, מבין מאות הגרפיקאים שנמצאים כאן.
זה רק סימן אזהרה, שטיפוגרף כבר יותר מדי רחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה