כללי והנה עוד עבודת פוטושופ מעניינת

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בא נדבר אחריי שכל הפולדר יהיה מוכן (בתקווה שהוא יפרסם אותו פה) ואולי נוכל לרדת לעמקם של הדברים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שנהיה מזה יותר מידי עניין, לא מצא חן בעיניכם תגידו! הבה נשמע הצעות לשיפור או משהו כזה. אבל כרגע אני באמת לא מבין מה אתם רוצים ממני, בסה"כ איור בפוטושופ, אין כאן שום עומק ואין כאן שום פסיכולוגיה ואין כאן מה להבין, מה שאתם רואים זה מה יש. בסך הכל רציתי להמחיש משהו מאוד מסויים וזהו.

• הוסף לסימניות
מאז שטיפוגרף העביר הילוך בפורום, נהיה יותר מענין.
עבודות שאתה לא יודע מה פשרן ונסיונות ניחוש מחייזרים ועד ...
אבל סה"כ זה נותן ענין כל הדבר הזה, וזה גם משהו.

• הוסף לסימניות
טיפוגרף, העבודות שלך מאוד מאוד מעניינות.
הן יותר עונות על ההגדרה אמנות דיגיטלית, ואולי לכן בין מאות הגרפיקאים בפורום אנשים חושבים שהן מוזרות או לא מובנות.
מאוד מעניין יהי'ה לראות את העבודה הסופית.
אם יצירתיות היא טירוף - אז אתה יכול להגדיר את עצמך כמטורף.
אני הייתי מגדירה זאת עבודה מאד לא סטנדרטית.

תכל'ס? העיקר שהלקוח שלך אוהב את מה שאתה עושה.

(עשית לי חשק להעלות כמה עבודות "מטורפות" שלי, אבל אולי זו לא הבמה המתאימה...)

• הוסף לסימניות
:)
אם טיפוגרף מטורף אז מה אנחנו? :)

טיפוגרף-זה מיוחד ומעניין.אם רצית להביע בזה משהו אז כנראה שהישגת-תסתכל על התגובות..

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי, אבל אם אני זורמת איתך בסגנון האקספרסיוניטי אז מפריעה לי קצת הקומפוזיציה יש איזו עקמימות שניראת בטעות ואולי את הכנפיים הייתי יותר פורשת.
אבל יכול להיות שאצל מפלצות הכל יכול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה