כללי והפיתרון לתמונה המקובצת הוא...

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=257347&highlight=מקובצת

טוב, אז מטעויות רק לומדים,:)- אז ככה
כדי שלא תסתבכו כמוני וכמעט שתתיאשו חלילה
כשאתם פותחים מסמך חדש תבדקו למטה שיהיה כתוב פיקסלים מרובעים ולא משו אחר (לי, בגלל שזה היה על משו אחר שמה זה היה גם גדול ומוארך אבל המידות היו אותו הדבר-המידות הרצויות..-היה ממש מוזר)
לאלו ששונאים מגילות אני מצרפת תמונה-

אז שיהיה רק לתועלת..:)

קבצים מצורפים

• 222222.PNG
    222222.PNG
    KB 21.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הקפצה לתועלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסך הצלחה;2023790:
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=257347&highlight=מקובצת

טוב, אז מטעויות רק לומדים,:)- אז ככה
כדי שלא תסתבכו כמוני וכמעט שתתיאשו חלילה
כשאתם פותחים מסמך חדש תבדקו למטה שיהיה כתוב פיקסלים מרובעים ולא משו אחר (לי, בגלל שזה היה על משו אחר שמה זה היה גם גדול ומוארך אבל המידות היו אותו הדבר-המידות הרצויות..-היה ממש מוזר)
לאלו ששונאים מגילות אני מצרפת תמונה-

אז שיהיה רק לתועלת..:)

אני רואה שבסוף באמת זו היתה הסיבה תצליחי....
רמז : היום בבוקר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה