משנת יוסף והפעם נינגה Speedi ON403 !!!

• הוסף לסימניות
משנת יוסף ממשיכים להפתיע
והפעם נינגה Speedi ON403 ב 700 שקל בלבד !
עושה הכלללל כולל הכל, 5.7 ליטר
האם שווה את זה?
יאללל תנו מידע בעניין...
1741346135291.png

• הוסף לסימניות
המחיר שלו בחנויות נע בין 840 - 1,100 ש"ח (באתר הרשמי של היבואן של נינג'ה בישראל הוא עולה 1,100!)
כך שזה חיסכון משמעותי.

הנתונים שלו מהאתר הם:
  • 2 מצבי בישול ו-10 תוכניות בישול מתקדמות תחת מכסה אחד חכם ומסך תצוגה מתקדם בעברית: מצב טיגון באוויר חם / בישול: עד 75% פחות שמן בהשוואה לשיטות טיגון מסורתיות,
המשלב 6 תכניות חכמות:
  • תכנית טיגון באוויר חם – לקבלת תוצאות קריספיות עם מעט או ללא שמן בכלל מרכיבים טריים או קפואים כגון
    ציפס, שניצל ועוד
  • תכנית גריל – לצריבה מהירה של המזון והכנת נתחים גדולים או עבים של בשר ומזון קפוא.
  • תכנית אפייה / צלייה – השתמשו כמו בתנור ביתי בכדי לקבל בשרים עסיסיים, מאפים מפנקים ועוד.
  • תכנית בישול איטי – בשלו מאכלים בטמפרטורה נמוכה לזמן ארוך במיוחד.
  • תכנית בישול/צריבה – השתמשו כמו בכיריים ביתיים בכדי להשחים בשרים, להקפיץ ירקות , לצמצם רטבים ועוד
  • תכנית ייבוש מזון – להכנת חטיפי בריאות מירקות, פירות ובשר
מצב תכניות ספידי:
טכנולוגיית בישול מהירה ועוצמתית המשלבת אדים להחדרת לחות למזון ואוויר חם לצריבה ומרקם קריספי:
  • תכנית ארוחה מהירה בפחות מ30- דקות המורכבת מקטניות/ דגנים/ ירקות ונתחים שונים.
  • תכנית טיגון באוויר חם בשילוב אדים – להוספת קריספיות ייחודית למזון טרי או קפוא בעזרת אוויר חם בשילוב
    אדים לתוצאות מושלמות בשילוב קראנצ' חיצוני .
  • תכנית אפייה בשילוב אדים שילוב אדים להוספת לחות וקבלת עוגות אווריריות ולחמים עם קראסט .
  • תכנית אידוי – דרך בריאה יותר לבשל ירקות טריים או דגים, מבלי לצלות אותם .
  • מתג חכם Smart switch – מאפשר לעבור בקלות בין שני מצבי הבישול
  • בלעדי! מחשבון ארוחות ספידי בעברית מגוון מתכונים בהתאמה אישית ממתינים רק לכם
  • מסך תצוגה מתקדם בעברית
  • קל ופשוט לניקוי – כל החלקים מתאימים לשטיפה במדיח כלים
  • כולל חוברת מתכונים כשרים וטבלאות בישול בעברית

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שמרוב דגמים שיש לחברה אי אפשר כבר למצוא פרטים על דגם ספציפי.
ההבדלים בין הדגמים הוא משמעותי?
ז"א יכול להיות שיהיה דגם אחד גרוע אפילו ששאר הדגמים טובים?
כי במחירים יש הבדלים משמעותיים מאוד, בין הדגמים.
אגב, מה שאני עשיתי זה היה דבר ראשון לתפוס אחד, מקסימום אני יוריד אח"כ...

• הוסף לסימניות
כנ" מה שאני עשיתי, אך שמתי לב שהדגם הזה הוא ענק בתכולה שלו (5.7 ליטר) יחסית לשר הדגמים, ויש לו שני קומות
כך שלארוחות משפחתיות הוא יוכל להיות יותר יעיל, מאשר דגם שאת מכינה בו רק 2-3 מנות...
אגב אם מישהוא יוכל לעלות פה סרטון שמראה מהו הדגם (לרווחת הציבור שיהיה פתוח בנטפרי, או בקובץ זאפ ממש יועיל)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פניתי לחברת שריג והם הביאו לי את המספר הזה להתקשר אליו.
08-9189194
התקשרתי ומה שהסבירה לי הפקידה שהספידי הוא בסופו של דבר סיר עם אפקט אידוי בשונה מהגריל שהוא יחסית שטוח ובאופיו הוא יותר גרילי.
ולכן מה שבעיקר חסר בו שאין בו את האפקט של הגריל אלא הוא יותר סיר.
מאידך יש בו מעלות שאין בגריל בכך שהוא מתאים יותר לתבשילים.
אפשר גם לראות בתמונות שהסיר בזה הוא עמוק יותר בשונה מהגריל שהסיר הוא שטוח יותר.
יש לזה גם חיסכון שנראה לי השטח עבודה קטן יותר.
אני בסוף כן קונה את זה.
בע"ה אעדכן בדיעבד איך זה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעדכון ממי שקנה איך זה

בנוסף, מישהו יודע להגיד האם זה יכול להחליף גז/תנור לפסח? לא ממש להכנת חג יותר לארוחות חול המועד אם לא עושים מטבח רציני
חשבתי לקנות כזה במקום להכשיר כיריים/תנור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי.
אחרי שאפתח ואשתמש אשמח לעדכן.

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי
אבל אצלינו זה הולך להיות לפסח הקרוב, (וכפה"נ נוריד אותו אח"כ לימות השנה)
אבל כבר יש לנו בבית כיריים וטוסטר אובן לפסח, ככה שזה לא יהיה מבחן למי שמתכנן להשתמש רק בזה בלי כיריים ושום דבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קנינו לפסח והשארנו לפסח, זה היה נחמד מאד, מעולה לאפיה, העוגות יצאו כמו חמץ, גבוהות ורכות מאד
זה לא ממש גריל, זה יותר תנור מאשר נינג'ה, סיר ממש גדול שמכיל הרבה ויש גם 2 קומות כך ששמתי למטה ירקות/תפוחי אדמה/ וכו.. ולמעלה עוף/ דג /חזה
מכין ממש מהר.
זה די תוצאות של תנור רק פשוט הרבה יותר מהר
בשר יצא בו גרוע ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה