- הוסף לסימניות
אוי.זה מושלם כל כך
למה לא ברור?! כמו שאת שמה פי וי סי/פרספקט את שמה רקע.טכנית לא ממש ברור לי איך זה עשוי 2 הרקעים יחד.
אשמח-לא מצליחה לגמרי לפענח בגלל הצל4
לפרט לך, או שאת רואה?
גם אני אשמח לפרוט..
אז ככה הסטודיו שלי גדול ובלי חלונות, בנוסף אין החזרי אור מקירות והתקרה גבוהה..מהמם,
נשמח לפירוט על התאורה
אוהבת את זה!
הצבעים, התאורה-אוהבת, צריך יותר מזה?!![]()
קדימה נעשה קמבק רציני לסטודיו, אני בעדאחרי כאלו צילומי סטודיו מרעננים
מי ירצה לצאת לשמש לצילומי חוץ???
שרה מהמם, והשילוב צבעים מושלם!
התכלת תלוי לי מאחורי הורוד, גללתי אותו ואח"כ הורדתי את הורוד רק עד הרצפהטירה חגיגה החידוש המרענן הזה!
את אלופה!
טכנית לא ממש ברור לי איך זה עשוי 2 הרקעים יחד.
בינגולמה לא ברור?! כמו שאת שמה פי וי סי/פרספקט את שמה רקע.
אני לא הבנתי משהו אחר, כתבת שיש פה 4 תאורות, אז אני רואה אחת ימנית קדמית, אחת אחורית ימנית, אחת על הרקע, והרביעית? מילוי צללים משמאל?!
אני בדרך לקבל רביעית ענקית ממש (דמוי חלון)... שמחה שהמשלוח מתעכב בגלל בעיות אחסוןטירה יש לך 3 סופטבוקסים?
רק בשביל זה לבד צריך חדר חחח
היה שווה להעלות רק בשביל לשמוע אותךהיה שווה להתיישב על המחשב רק בשביל כאלה תמונות.
היה נראה לי מנימליסטי, אבל כמובן אשמח לשמוע פירוטתמונות מקסימות
ותאורה כמו שאת יודעת!!!
אם יורשה לי בעיני חלק מהאיבזור מיותר
את צודקת הייתי צריכה לפרטתודה חברות שמחה לשמוע!!
היה שווה להעלות רק בשביל לשמוע אותך
היה נראה לי מנימליסטי, אבל כמובן אשמח לשמוע פירוט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים