תחפושות לפורים והפעם תורי, תחפושת בנושא... דמויות מספרים

• הוסף לסימניות
והפעם תורי, תחפושת בנושא... דמויות מספרים, אומנם זה נשמע קצת מאוחר אבל מה לעשות הנושא הגיע מאוחר...
תעלו מגוון הצעות עדיף מקוריות ועדיף שיהיה פירוט איך ניתן להכין וגם אשמח שתעלו תמונות של תחפושות של דמויות מספרים שמשהו התחפש פעם.
פורים שמח!
* זה תחפושת לנערה בת 12.

• הוסף לסימניות
מורה ג'ינג'ית - הכי חשובה פאה ג'ינג'ית.
חליפה ולה גב מאובק מגירים (נכון לזמן כתיבת הספר).

• הוסף לסימניות
הצב של "שלושה ילדים וצביקה אחד"
או קוף - קויפל'ה של אודי ודודי. (אפשר גם עם חברה לאודי ודודי בעצמם.
בכלל, נראה לי יותר קל להתחפש לדמויות מספרי קומיקס, כי כלם "מכירים" אותם ויודעים איך הם "נראים".

חני

• הוסף לסימניות
הנורמלי האחרון- שרהלה
להתחפש לאשה כת השאלים..

• הוסף לסימניות
לבת שלי היה את שנושא הזה שנה שעברה.
היא התחפשה לאינדיאנית מהספר סימן חיים [אני תפרתי לה הכל].
היא היתה בת 10.5 אבל גבוהה.
אם את רוצה רוצה אני יכולה לתת לך. מקסימום תשימי חצאית בסיס.

הנה תמונות
IMG_3402.JPG
IMG_3404.JPG
IMG_3399.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה