והצלה :(

• הוסף לסימניות
זה כבר קרה לי פעם אחת - והנה זה קורה שוב,
המחשב פתאום מודיע: monitor going to sleep
המסך הופך לשחור והנורה הצהובה - לכתומה.
כשאני מנסה הפעלה מחדש - הוא עובד עד למסך של הווינדוס, איפה שיש 4 צבעים כאלו שהופכים לסמל של ווינדוס - הם נעצרים באמצע בסיבוב והמסך מחשיך...
שומעים את הצליל של הפתיחה כשהמסך ממשיך להיות שחור - ואז מופיעה ההודעה לעיל.
אנא עזרה דחופה...
אשמח להשיב לכם בשמחות! (מצוירות, כי בעניני תוכנה חומרה ורשת אני בכלל לא טובה.)
רק לשם ההבהרה אני כותבת עכשיו ממחשב נייד.

תודה!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הדרייבר של כרטיס המסך 'נשחק'.
מה שעושים:
מפעילים את המחשב. לוחצים כל הזמן על F8, עד שמתקבל מסך שניתן לבחור בו (באמצעות מקשי החיצים במקלדת ואנטר לאישור) בsafe mode.
המחשב אמור להידלק רגיל. תצוגה קצת מוזרה.

אח"כ יש להיכנס להתחל, ושם לרשום 'מנהל ההתקנים'.
שם יש להיכנס למנהל תצוגה. למחוק אותו. ולהפעיל את המחשב מחדש ולבדוק אם הוא נדלק רגיל.
אם עד כאן הכל עבד כפי שכתבתי, צריך רק להתקין את הדרייבר מחדש וזהו.

• הוסף לסימניות
ממש תודה ענקית!!!! מנסה.
לא היה לי נעים לפנות אליך שוב..
ומאיפה להביא דרייבר?

• הוסף לסימניות
אני לא רואה מנהל תצוגה, יש מתאמי תצוגה. אותו דבר?

• הוסף לסימניות
טוב, מחקתי. לא עוזר... :(
או שזה לא אמור לעבוד כרגע כי אין דרייבר חדש?

• הוסף לסימניות
מישהו?... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה