כללי וואהו מבצע שווה של קורל

• הוסף לסימניות
כעת אני רואה באנר על קורל 14

נשמע מבצע מעולה.ועוד מתנה ממש קורצת.

האם כדאי לרכוש את התוכנה? כאחת שאוהבת את התוכנה הזו...ולא יעזור כל השכנועים.....

האם זה מחיר טוב?

• הוסף לסימניות
אני רואה את הבאנר, אבל לא מצליחה להכנס אליו.
למה???

• הוסף לסימניות
תלחצי על השורה הקטנה מתחת לבאנר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת;220286:
כעת אני רואה באנר על קורל 14

נשמע מבצע מעולה.ועוד מתנה ממש קורצת.

האם כדאי לרכוש את התוכנה? כאחת שאוהבת את התוכנה הזו...ולא יעזור כל השכנועים.....

האם זה מחיר טוב?

אם את אחת שאוהבת את התוכנה ולא יעזור כל שיכנוע אחר.
אז למה השאלה, אם כדאי לרכוש את התוכנה?

ויש לי שאלה נוספת למבינים האם קורל דרו דומה לפוטושופ.
בא נאמר כך, מי יכול לכתוב במדוייק, מה היתרונות של קורל מול תוכנות אדובי, וכן להיפך.

• הוסף לסימניות
היו כאן כמה וכמה אשכולות בנושא!

לשאלתך האם הוא דומה לפוטושופ: כלל וכלל לא! היא תוכנה שונה לגמרי!

• הוסף לסימניות
האם הגרסה הזו לא מלאה בבאגים?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בשום באג לעת עתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;220465:
האם הגרסה הזו לא מלאה בבאגים?

אכן, אני עזבתי את קורל רק בשל העובדה שאי אפשר לסמוך עליה.
את יכולה לעבוד שעות ולשמור והכל. ופתאום, לא בא לו לפתוח לך את הקובץ. וגם הבקאפ - ברוב הפעמים ננעל גם הוא. והכל הולך לאיבוד.

ואם את עובדת על קובץ כבד, אז בכלל...

(אגב, את הגירסה המוצעת לא בדקתי, אני מתיחסת בכלליות לתוכנה הזאת)

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לשמוע מילה אחת רעה על קורל...:)

היא תוכנה נפלאה ומיוחדת, על אף שיש לה את הבעיות שלה, אך בכל גירסה היא משתפרת בלי היכר.

• הוסף לסימניות
איפה הבאנר הזה?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה הנ"ל.
ראיתי ביום חמישי בלילה, ונעלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכה;220488:
אכן, אני עזבתי את קורל רק בשל העובדה שאי אפשר לסמוך עליה.
את יכולה לעבוד שעות ולשמור והכל. ופתאום, לא בא לו לפתוח לך את הקובץ. וגם הבקאפ - ברוב הפעמים ננעל גם הוא. והכל הולך לאיבוד.

ואם את עובדת על קובץ כבד, אז בכלל...
ועל מי את סומכת? על פוטושופ, שכשהוא נסגר בפתאומיות, אפילו אם שמרת והכל, הקובץ הולך סופית?
או על אילוסטרייטר שלא פותח לפעמים קבצים מהגירסאות הקודמות?
או על אינדיזיין שיש לו מנהג לקרוס לא פחות מקורל?
אז נכון שאם לא יודעים לעבוד עם קורל, זה יקרוס הרבה, ואם כן יודעים זה יקרוס לעתים רחוקות,
בכו"א, הגיבוי של קורל מצויין. ועפ"י רוב כן נשאר הקובץ!

נכתב ע"י n_eli;220334:
ויש לי שאלה נוספת למבינים האם קורל דרו דומה לפוטושופ.
בא נאמר כך, מי יכול לכתוב במדוייק, מה היתרונות של קורל מול תוכנות אדובי, וכן להיפך.
קורלדרו לא דומה לתפוח, ופוטושופ לא דומה לתפוז.
קורל פוטו-פיינט זה המתחרה של פוטושופ. אישית אני לא עובד איתו, אבל הם מתחרים.
(לא ראיתי את המבצע, אבל כנראה שאתה מקבל איתו גם את הקורלפיינט ועוד כמה תוכנות טובות!)

• הוסף לסימניות
2500 זה המחיר במבצע.

מישהו יודע מה המחיר הרגיל?

• הוסף לסימניות
זה מבצע מיוחד של קורל בכל העולם, ולא רק לחברי פרוג.
דרך פרוג זה כמובן יותר זול.
באירופה המבצע הזה עולה: 3850 ש"ח (745 יורא) וכמה מקומות עוד יותר יקר.
בארה"ב זה 2750 ש"ח, באנגליה זה קצת יותר זול מארה"ב, אבל פרוג כמובן יותר זול!

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ מנסיון על הגרסה הזאת של קורל שבמבצע.ובאיזו גרסה יש הכי פחות באגים, והכי טובה לטקסט.
יש לי גרסה 9 , ואני רוצה אך חוששת לעבור(ובטח לקנות) את הבאים.

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לעבוד על קורל בגרסה 6, והיום על הגרסה הזאת. הגרסאות שעשו (אצלי) הכי הרבה באגים היו 9 ו-12.
יש כמה חידושים יפים ומועילים בין הגרסה הקודמת (X3) לזאת, ולא נתקלתי בה בבאגים מסוימים, חוץ מנפילות, יחסית באופן נדיר.

• הוסף לסימניות
תודה. ובטקסט - אין בעיות בכלל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;221165:
בטקסט - אין בעיות בכלל?

א"א לומר שבכלל לא. קורל, כידוע, לא מחבבת טקסטים ארוכים יותר מדי, ולא תלכי לעמד ספר בקורל. אבל הX4 יחסית מתחשבת..
אני, בכל אופן, מסתדרת איתה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;221165:
תודה. ובטקסט - אין בעיות בכלל?

אני עבדתי עם 9 וכיום עם X3, הבעיות הגדולות שהיו ב9 עם הטקטסטים, עברית ואנגלית וכו' נעלמו. אפשר להעתיק ולהדביק מוורד חופשי, וכמעט שאין קריסות, אא"כ מדובר בקבצים ישנים והיו שינויי פונטים במחשב.

המבצע הנוכחי לדעתי מאוד מאוד משתלם! מקבלים גם לוח וואקום ששווה לבד כמעט 1000 ש"ח, ופוטופיינט שהיא לא פחות טובה מפוטושופ ואולי עדיפה לציירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה