כללי וואהו מבצע שווה של קורל

• הוסף לסימניות
לפרטי המבצע:

http://www.prog.co.il/corel.php

רק שימו לב, צריך כבר להזדרז, כי ביום ראשון אני רוצה להעביר כבר את רשימת המעוניינים, יש אצלי כאלו שממתינים כבר לתוכנה.

בהצלחה לכולם
פרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;221692:
המבצע הנוכחי לדעתי מאוד מאוד משתלם! מקבלים גם לוח וואקום ששווה לבד כמעט 1000 ש"ח, ופוטופיינט שהיא לא פחות טובה מפוטושופ ואולי עדיפה לציירים.

לפי זאפ המחיר הכי נמוך ללוח הזה:

1446 ש"ח..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676640

בקיצר מתנה מגה יוקרתית

בהצלחה
חיים

• הוסף לסימניות
שאלות תם: מה זה אומר גירסת שידרוג במחיר 1500 ש"ח?
כמו"כ, מה זה הלוח וואקום?

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שעובד על קורל 14 והוא מרוצה מאוד?

• הוסף לסימניות
כן, בהחלט. עובדת ומרוצה.

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.

חברים יקרים המבצע עומד להסתיים, דיברתי כעת עם 'קורל' ישראל. הם הופתעו מרמת ההיענות של הציבור, נותרו ממש חבילות מתנה בודדות, כמובן שהמבצע הוא עד גמר המלאי (חמישים יחידות). לכן אני ממליץ מאד למי שרוצה להצטרף שיעשה את זה כעת!

בהצלחה
חיים

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בהתנסות עם ה14 ומאוד מאוד מרוצה ועכשיו אני קונה את השידרוג המקורי!

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאוד מה13, ורוצה מאוד להתקדם ל14 במסגרת המבצע הזה. זה נראה לי מבצע מצוה...

עבירה לא לקנות את זה עכשיו... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה