דרוש מידע וואו אלבומים- מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
היי כולם, מישהו הזמין אלבום מודפס עד הבית מהאתר הזה?
אשמח לשמוע איך יצא

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה פעמים, הפרימיום שלהם ברמה טובה
אני מעדיפה את אלבומי של דפוס בארי - איכות טובה יותר והתבניות המוכנות מעוצבות בקו נקי.

• הוסף לסימניות
תודה ! עזרתם מאד
מה עדיף, הם או אלבומי

• הוסף לסימניות
איך מזמינים באלבומי בארי? מה הפורמט? והאם האתר פתוח בסינונים?
אלבומי וWOW חסומים לי .

• הוסף לסימניות
היי כולם, מישהו הזמין אלבום מודפס עד הבית מהאתר הזה?
אשמח לשמוע איך יצא
יוצא מעולה וממשק ממש ממש נח!
ממליצה.
מזמינה שם קבוע.

• הוסף לסימניות
אני ענתיקה...
איך האיכות של הדפסת תמונות דרך 'WOW?

• הוסף לסימניות
איך מזמינים באלבומי בארי? מה הפורמט? והאם האתר פתוח בסינונים?
אלבומי וWOW חסומים לי .
אלבומי ,זומה וואלה פרינט זה אותו דבר בדיוק עם שמות שונים כולם מודפסים בקיבוץ בארי
איכות מאד חמודה ויש קופונים ומחירים משתלמים
למי שיש פינוקים בMAX יכולה להדפיס אלבום ב53 שח ואלבום פרימיום ב100 (לא כולל משלוח)
אני בנטפרי ופתוח לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלבומי ,זומה וואלה פרינט זה אותו דבר בדיוק עם שמות שונים כולם מודפסים בקיבוץ בארי
איכות מאד חמודה ויש קופונים ומחירים משתלמים
למי שיש פינוקים בMAX יכולה להדפיס אלבום ב53 שח ואלבום פרימיום ב100 (לא כולל משלוח)
אני בנטפרי ופתוח לי
גם WOW זה אותו דבר ומודפס בבארי.
המליצו פה פעם דווקא על אלבומי ואמרו שהם יותר טובים,
זה ממש לא נכון, יותר יקר ובדיוק אותו דבר.
יש לי בבית אחד של וואלה פרינט, אחד של אלבומי ואחד של WOW, אחד על אחד אותו דבר.

• הוסף לסימניות
מענין לשמוע אם אתן עושות את ההדפסה על תמונות מהיומיום...
אני רוצה שיהיה לי אלבום לכל שנה/חצי שנה לפי חודשים.
זה נוח? (כריכה קשה ודפים קשים, פרימיום)

• הוסף לסימניות
אני מכירה את לופה
WOW יותר טוב לפי דעתי (לפחות ממה שהזמנתי)
ואם לא דחוף להם קבוע יש להם מצבעים ממש טובים כמו בימי הולדת 50 אחוז בנובמבר יש גם.
מאוד נהנתי מהם

• הוסף לסימניות
עשיתי משם 3 אלבומים שטוחים.
אחד לפני כמה שנים והיה מעולה.

2 לפני כמה חודשים והיה מזעזע.
הם השאירו פס למעלה ברוב האלבום, התמונות היו איכותיות מאוד ויצאו קצת מטושטשות.
כמובן שפניתי אליהם, מאוד קשה להשיג אותם ולא נותנים שירות, חוזרים אליך פעם בחודש עם הבטחה לברר ונעלמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה