היה על זה אשכול בימים האחרונים.נכתב ע"י sarit_f;1110466:וואצאפ במחשב? זה דבר חדש???
אפילו בטאבלט גלאקסי טאב הוא לא נותן לי להתקין..
נכתב ע"י sarit_f;1110466:וואצאפ במחשב? זה דבר חדש???
אפילו בטאבלט גלאקסי טאב הוא לא נותן לי להתקין..
נכתב ע"י רמה פלוס;1110621:זה לא קשור..
אין כאן 'אפילו'...
נכתב ע"י sarit_f;1110626:בטח שכן, הטאבלט פועל על האנדרואיד,
שאפליקצייה אמורה לעבוד עליה, הרבה יותר מאשר על ווינדוס..
לכן מוזר לי שבטאבלט אני לא מצליחה להתקין (כותב לי שזה לא תומך בטאבלטים כרגע)
ובמחשב כן אפשר
במחשב מתקינים אימולטור של אנדרואיד כדי שיריץ את האפליקציה.נכתב ע"י sarit_f;1110626:בטח שכן, הטאבלט פועל על האנדרואיד,
שאפליקצייה אמורה לעבוד עליה, הרבה יותר מאשר על ווינדוס..
לכן מוזר לי שבטאבלט אני לא מצליחה להתקין (כותב לי שזה לא תומך בטאבלטים כרגע)
ובמחשב כן אפשר
נכתב ע"י רמה פלוס;1110642:המרגיז הוא, שעם סינון של אתרוג א"א להריץ אנדרואיד על מחשב.. חבל!
נכתב ע"י poto12;1110893:יתכן שזה מכיוון שווצאפ מתחילים לגבות כסף על השרות שלהם
גם אנחנו לפני כמה שבועות היינו צריכים להתקין מחדש במחשב ב"ה עכשיו זה עובד
נכתב ע"י nechama3048;1111283:כן, צריך להוריד מקלדת GO KEYBOARD ואז יש אפשרות להקליד בעברית מהמקלדת הפיזית
נכתב ע"י המקצוען;1111286:מה זאת אומרת?
אפשר הסבר, פשוט אף פעם לא התנסיתי בזה..
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים