וואטסאפ דרך המחשב, איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
ואיך זה עובד יחד עם חסימת נטפרי?
אשמח לדעת מה כל הפעולות שאני צריכה לעשות מההתחלה בשביל לפתוח וואטסאפ דרך המחשב.
ואיך זה בדיוק מסתדר עם מכשיר פלאפון כשר?

• הוסף לסימניות
בגדול צריך אישור מיוחד מנטפרי, ואז מתקינים אימולטור על המחשב שמדמה אנדרואיד ועל זה פותחים ווצאפ גם על מספר כשר, השימוש בפועל בנטפרי הוא דרך ווב

• הוסף לסימניות
אפשר לאו דוקא ווב.
את יכולה על המספר הכשר שלך ואת יכולה לקנות סים בשביל זה
בגדול צריך אישור מיוחד מנטפרי, ואז מתקינים אימולטור על המחשב שמדמה אנדרואיד ועל זה פותחים ווצאפ גם על מספר כשר, השימוש בפועל בנטפרי הוא דרך ווב

• הוסף לסימניות
אפשר לאו דוקא ווב.
את יכולה על המספר הכשר שלך ואת יכולה לקנות סים בשביל זה
אפשר הסבר יותר פרטני?
מה בדיוק אני עושה? מה השלבים?
קודם מקבלת אישור מנטפרי,
ואז מה?
איך אני מסדרת את הוואטסאפ במחשב דרך המספר הכשר שלי???

• הוסף לסימניות
דרך נטפרי יש לי LDPLAYER שזו תוכנה שמדמה אנדרואיד
אחרי שנטפרי פותחים יש להם חוברת הסבר
הפלוס של התוכנה הזאת זה הסריקת קוד מהמחשב עצמו לדפדפן בשביל הווב, לא מוכר לי שאישרו חסימה בווצאפ על התוכנה עצמה

• הוסף לסימניות
הפלוס של התוכנה הזאת זה הסריקת קוד מהמחשב עצמו לדפדפן בשביל הווב, לא מוכר לי שאישרו חסימה בווצאפ על התוכנה עצמה
זה מה שהם רשמו במדריך להוריד את זה
ועל זה להתקין את האפליקציה של וואטסאפ

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי.
עכשיו לעוד שאלה-
ואיך עושים שהאפלקציה הזו תעבוד לי בעברית ולא באנגלית?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
איפה את אוחזת בהתקנה?
ואיזה אפליקציה את מתכוונת?
ב"ה הצלחתי להתקין.
נטפרי נתנו הוראות התקנה.
כרגע הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום...
אני מדברת על הוואטסאפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה