whatsapp וואטסאפ ווב ונטפרי

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לקשר בין הLDPLAYER לוואטסאפ ווב .
משהו יכול לכוון אותי לתקלה האפשרית ולפתרון?
תודה

• הוסף לסימניות
עדכונים מידי פעם תוקעים את זה, אני נשברתי והתקנתי את הבסיסי על טאבלט בלי נטפרי ומאז המחשב עם נטפרי עובד חלק, וגם הרווחתי את הגיבוי שאין פתרון בהתקנה על התוכנה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
איך להוריד ולגרור לאימולטור אחרי מחיקה?

• הוסף לסימניות
תודה
את ההתקנה ההיא עשיתי כבר לפני כמה חודשים
לעשות זאת שוב?

• הוסף לסימניות
ומאז לא הצלחתם להתחבר?
קודם כל, אם התקנת לפני כמה חודשים, יכול להיות שצריך עדכון ולכן לא עובד. תמחקו ותתקינו מחדש,
ואז יש לכם בעצם בעיה בשלב 3? של חיבור בין האפליקציה לוואטצאפ?
מנסה להבין איפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מאז עבד ,וכבר התקנתי מאז שוב ועשה בעיה בהתחברות אבל עבד.
עד סוף שבוע שעבר שביקש קישור מחדש ולא עבד
אני אנסה למחוק ולהתקין ...אולי יעזר.

• הוסף לסימניות
אואי
מחקתי את הוואטסאפ והורדתי חדש
עכשיו באימולטור מבקש ממני לסרוק קוד
איך בדיוק?
1727021557614.png

• הוסף לסימניות
הגעתי לשל של שליחת קוד בשיחה אבל לא עובד

• הוסף לסימניות
איפסתי מחדש מחקתי את התוכנה
והתקנתי מחדש
וזה עובד לי
רק הבעיה שנמחק לי כל האנשי קשר לצערי

• הוסף לסימניות
גם אצלי ככה
וגם אנשי הקשר נמחקו
באסה

• הוסף לסימניות
מישהוא כתב פה באחד האשכולות שאפשר לשחזר אנשי קשר דרך האימולטור,
אני לא הבנתי בדיוק איך עושים את זה. תחפרו קצת, אולי אתם תצליחו להבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה