וואטסאפ ווב

• הוסף לסימניות
יש עכשיו בעיה בוואטסאפ במחשב?

זה ההודעה שמוצגת לי:
1687375826545.png

• הוסף לסימניות
אכן ביום האחרון היו תלונות רבות ממשתתפים שוואצפ ווב לא עובד להם..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסו אולי ממחשב אחר,
שמעתי מישהו שאמר שניסה בכמה מחשבים באחד עבד ובשני לא..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אצלי.
פשוט סיוט השילוב של נטפרי ווצאפ ווב.
אין ברירה. סובלים.
(כל הזמן תקלות, לא רק היום)

• הוסף לסימניות
פתרון נוסף:
יש קבצי קוקיס שצריך לנקות מהדף.

כאתה מקבל את הדף שכתוב עליו שגיאה יש למידע נוסף לחץ כאן

תכנס לזה וזה מביא הוראות איך לנקות את זה והכל חוזר לקדמותו....

תעדכן שהצלחת

• הוסף לסימניות
גם אצלי.
פשוט סיוט השילוב של נטפרי ווצאפ ווב.
אין ברירה. סובלים.
(כל הזמן תקלות, לא רק היום)
לא ברור אם זה קשור לנטפרי או לא. מעניין אם זה היה בחסימות אחרות....

• הוסף לסימניות
אני בכשר פליי
והכול טוב

• הוסף לסימניות
אני באתרוג נתקע לי
עשיתי ניקוי נתוני גלישה והסתדר

עכשיו חזר לסורו :(

• הוסף לסימניות
גם אצלי היה בדיוק אותו הדבר. עברתי לגלישה בסתר בגוגל כרום, חיברתי מחדש את הפלאטפון והנה פלא - הוואצפ עובד!

כדאי לנסות למחוק את ההיסטוריה כולל העוגיות שנשמרו מאתרים שונים, יול גם לעזור

• הוסף לסימניות
זה נראה לי באג של ווטסאפ + כרום
לא קשור לנטפרי - לי יש אתרוג וזה עושה את השגיאה הנ"ל בשני מחשבים שונים בכרום אבל בדפדפן מיקרוסופט עובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה