מידע שימושי וואטסאפ

מצב
הנושא נעול.
בוואצפ לא מבזבזים זמן?
תלוי
אני רושמת את זה כי אנשים פה שמחו לאיד
וזה מגוחך וצר אופקים
כי כמו שפרוג ח"ו יקרוס אז מי שלא מבין שיש אנשים שמשתמשים בפרוג לצורך פרנסה יגיד ב"ה
גם בווטצאפ מי שאין לו סטטוסים ושומר על עצמו שלא להתחבר לקבוצות המוניות מיותרות הווטצאפ מקל על חייו בצורה משמעותית ולא מבזבז זמן יותר משיחת טלפון רגילה.

תלוי
וזה מגוחך וצר אופקים
כי כמו שפרוג ח"ו יקרוס אז מי שלא מבין שיש אנשים שמשתמשים בפרוג לצורך פרנסה יגיד ב"ה
גם בווטצאפ מי שאין לו סטטוסים ושומר על עצמו שלא להתחבר לקבוצות המוניות מיותרות הווטצאפ מקל על חייו בצורה משמעותית ולא מבזבז זמן יותר משיחת טלפון רגילה.
מסכים
מלבד זאת שאינני חושב שאנשים שמחים לאיד
הם שמחים כי הם מרגישים בעצמם קצת מ ש ו ח ר ר י ם

משחררים את העניבה, מרימים את הרגליים, ונושמים לרווחה.

תלוי
וזה מגוחך וצר אופקים
ברור שעצוב וצר לנו על אנשים שהפרנסה שלהם נפגעת כעת
מיותר לומר את זה
מה הקשר לכך שהווצאפ גורם להרבה קלקולים וטומאה בעולם, ויש שמחה על כך שיש פחות רוע בעולם
והקב"ה נהנה הרבה יותר

מסכים
מלבד זאת שאינני חושב שאנשים שמחים לאיד
הם שמחים כי הם מרגישים בעצמם קצת מ ש ו ח ר ר י ם
ח"ו אין כאן שמחה לאיד אבל ווצאפ לכו"ע עדיף שלא יהיה זה הכניס המון טומאה

לכל האמוציונלים החגיגות נגמרות הכל חוזר אט אט.
חפשו לכם מהר נושא חדש להתכתש ולקדש שם שמים ברבים.

ההודעות sMS עלו בלמעלה מ580% ככה התפרסם מעניין כמה קווי הניעס עלו:rolleyes::rolleyes:

אני מאמין באמונה שלימה שהנזקים האדירים שמביא עלינו הוואצפ למשל ,פוגע בפרנסה ,פוגע גם בחיי אדם, הביא לפירוק של משפחות רבות מאוד (רשמית ופחות...) ועוד נזקים שרק אלוקים יודע.

ברור שעצוב וצר לנו על אנשים שהפרנסה שלהם נפגעת כעת
מיותר לומר את זה
מה הקשר לכך שהווצאפ גורם להרבה קלקולים וטומאה בעולם, ויש שמחה על כך שיש פחות רוע בעולם
והקב"ה נהנה הרבה יותר
אין רע יורד מלמעלה.
בחירה של כול אדם האם לעשות רע או טוב
ותאמין לי גם בשיחת טלפון אפשר לעשות דברים רעים מאוד גם בצאט וגם במייל .

אין רע יורד מלמעלה.
בחירה של כול אדם האם לעשות רע או טוב
ותאמין לי גם בשיחת טלפון אפשר לעשות דברים רעים מאוד גם בצאט וגם במייל .
יש דבר שמביא יותר ניסיונות ומעורר יותר את היצרים

הדבר בעצמו אינו רע.
אנשים בחרו להשתמש בו לרע
לשם הדוגמא
רכב זה דבר רע?
לא
אבל יש אנשים שנוהגים בו בפראות ונוטלים חיי אדם
לכן המוצר עצמו לא רע הוא טוב הוא שימושי אבל אנחנו בוחרים להשתמש בו לרע ולכן מי שלא מספיק חזק ירחק מזה.

הדבר בעצמו אינו רע.
אנשים בחרו להשתמש בו לרע
לשם הדוגמא
רכב זה דבר רע?
לא
אבל יש אנשים שנוהגים בו בפראות ונוטלים חיי אדם
לכן המוצר עצמו לא רע הוא טוב הוא שימושי אבל אנחנו בוחרים להשתמש בו לרע ולכן מי שלא מספיק חזק ירחק מזה.
נכון אבל עדין אדם לא עשוי מפלסטיק יש לו יצרים רצונות אומרים בבוקר אל תביאני לידי ניסיון לא סתם
אסור להיכנס לניסיון אין אפוטרופוס לאף אחד אני מכיר אדם מבוגר עם משפחה שיום אחד ברח לחו"ל לחיות עם משהיא אחרת רק כי היה לו גישה ואופציה וגירויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה