עזרה וואטספ ווב

• הוסף לסימניות
למי יש וואטספ ווב+ נטפרי?
יש לי שאלה דחופה באישי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור?
זה די דחוף
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ווטסאפ ווב לא נפתח בנטפרי למיטב ידיעתי

• תודה
Reactions: tbh
  • הוסף לסימניות
הוואצפ שנטפרי מאשרים על המחשבים הוא וואצפ ווב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם פותחים את זה לגמרי? ללא הגבלה על סוג הקבוצות וסטטוסים?
ברור שעם הגבלה
אין קבוצות גם בתחנונים...
ומי מדבר על סטטוסים בכלל?
אהה וגם אין וידיו

הם קשוחים הם אישרו לי לפני המון זמן- הבנתי שהיום בכלל לא מאשרים

• הוסף לסימניות
אין קבוצות גם בתחנונים...
רציני?
ואיך הם יודעים מה אצלי קבוצה ומה שיחה עם מישהו פרטי?

אני שואלת כי אנחנו רוצים לעבור מאתרוג לנטפרי. ואני משתמשת הרבה בוואצפ, ויש לי כמה קבוצות חיוניות

• הוסף לסימניות
רציני?
ואיך הם יודעים מה אצלי קבוצה ומה שיחה עם מישהו פרטי?

אני שואלת כי אנחנו רוצים לעבור מאתרוג לנטפרי. ואני משתמשת הרבה בוואצפ, ויש לי כמה קבוצות חיוניות
הם יודעים
ככה נראה הודעות שאת מקבלת מקבוצה (צירפו אותי לאיזה קבוצה חיונית בשבילי ולא קיבלתי אישור גם כשהסברתי שזה נטו לעבודה
1664665571480.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה