רשתות וואטצאפ במחשב בלי מכשיר טלפון

יש למשהו לתת לי וואצסאפ להורדה למחשב. משהו שלא חסום?

יש לי וואצסאפ אבל כשאני פותח אותו הוא מסתובב ולא נותן לי QR לסרוק.
אשמח עם מישהו יודע מה הבעיה

קבצים מצורפים

• וואצסאפ.JPG
    וואצסאפ.JPG
    KB 50.3 · צפיות: 60
יש לי וואצסאפ אבל כשאני פותח אותו הוא מסתובב ולא נותן לי QR לסרוק.
אשמח עם מישהו יודע מה הבעיה

כי הוא אמור להיותמחובר לטלפון
ובמקרה שלא משתמשים בטלון אלא רק על המחשב אז לאנדרואיד
ודרך האנדרואיד מקבלים את הקוד סריקה

יש לי טלפון שאני אמורה לסרוק איתו את ה QR שמופיע לי על המסך כדי לחבר את המחשב אליו.
אבל הוא מסתובב שעות ולא נותן לי QR.
אולי זה קשור לחסימה של נטפרי?

אני חייבת עזרה דחוף!!
למישהו יש רעיון איך ניתן לפתוח וואטאפ
לא על המספר הכשר שלי- (כי אז כל מי שיש לו וואטאפ יכול לראות)
הבנתי שיש מספר וירטאולי או משהו בסגנון
אשמח להסבר תודה.

אני חייבת עזרה דחוף!!
למישהו יש רעיון איך ניתן לפתוח וואטאפ
לא על המספר הכשר שלי- (כי אז כל מי שיש לו וואטאפ יכול לראות)
הבנתי שיש מספר וירטאולי או משהו בסגנון
אשמח להסבר תודה.
מצטרפת לשאלה

מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים וואטסאם על מחשב ללא אייפון
שלב אחרי שלב?
ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הפסיק באמצע כי לא הסתדרתי

ולפני ההמשך...
אתם עם נטפרי?
אם התשובה חיובית ההמשך לא רלוונטי.
התקשורת של וואטצאפ חסומה בנטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה