רשתות וואטצאפ במחשב בלי מכשיר טלפון

אתה יכול לקנות מספר וירטואלי דרך תוכנת מחשב וזה די פותר לך את הבעיה

הצלחתי לפתוח חשבון
אני לא מצליח להתחבר לקבוצות

עוד שאלה אם אני רוצה לקחת מההורדות לשולחן העבודה
איך עושים את זה?

אני לא יודעת איך עושים זאת בצורה ישירה
מה שכן אפשרי בגלריה של האימולטור ללחוץ בצד ימין למעלה 3 נקודות
ואז אפשהו ללחוץ שם שליחה
לבחור ווצאפ
ולשלוח לעצמי
ואז להוריד

מקווה שהובנתי

בלת"ק
איך אני מתקין וואטצאפ למחשב עם עם סינון של נתיב, כשאין ברשותי טלפון חכם?

התקנתי נוקס וווטצאפ
כשאני לוחיצת על האייקון של הווטצאפ מביא לי הודעה כזו
מישהו יודע מה ניתן לעשות?

נטפרי אישרו לי

איך אני מתקין אצלי בבלוסטקס ביט? איך אני מתקין קורא PDF טוב?
תוכלו לעזור לי?

איך אני מתקין את האפליקציה שמזהה מספרים שמתקשרים אלי?

התקנתי נוקס וווטצאפ
כשאני לוחיצת על האייקון של הווטצאפ מביא לי הודעה כזו
מישהו יודע מה ניתן לעשות?

נטפרי אישרו לי
איזו הודעה?
גם לי היתה בעיה וסידרתי את זה.
צריך לפעול לפי המדריך שלהם.

התקנתי ווצאפ במחשב דרך בלוסטאקס ואני לא מצליחה לשמור אנשי קשר
מישהו יכול לעזור לי בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה