רשתות וואטצאפ במחשב בלי מכשיר טלפון

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח וואטסאפ במחשב אין לי כרגע חשבון בפלאפון, יש לי הדרן ואין בו וואטסאפ השאלה איך פותחים חשבון חדש כאשר אין חשבון בפלאפון?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח וואטסאפ במחשב אין לי כרגע חשבון בפלאפון, יש לי הדרן ואין בו וואטסאפ השאלה איך פותחים חשבון חדש כאשר אין חשבון בפלאפון?
אפשר לפתוח עם כל מספר טלפון גם של נייח וגם כשר. מקבלים שיחת טלפון מקשיבים לקוד ורושמים במחשב..

• הוסף לסימניות
לא מכיר את התוכנות.
הרעיון שיהיה אפשר להריץ על זה אפליקציות.
אני יכולה עכשיו להתקין את האפליקציה של וואטצאפ ולרשום את המספר טלפון שלי הוא ישלח לי קוד ואז זה אמור לעבוד לי?

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי.
התקנתי וצלמתי את המסך, מה אני צריכה ללחוץ?
ווצאפ.JPG
ווצאפ.JPG
ווצאפ.JPG

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל הודעות SMS למחשב במקום לפלאפון(הוא כשר)?
ואם כן גם אם יש לי נטפרי?

• הוסף לסימניות
גם אני שואל אם אפשר להתקין אפליקציה ווצאפ בנטפרי ואם כן אך עושים את זה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
להתקין
אחר כך
להוריד ולהפעיל

אחר כך לבקש בצורה חכמה מנטפרי שיאפשרו לכם ווצאפ
ואחרי כך זה להכנס לNOX ושם לווצאפ ושם להתחבר למספר כלשהו להמתין 2 דקות ולקבל אפשרות לקבלת שיחה קולית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה