הבעיה בימות המשיח היא,אבל אייזה חיסרון יש בימות המשיח?
כמאזין ותיק יש לי עליהם טענות אחרות אבל לא בזלזול ת"ח. אלא הבאת שידורי רדיו לאו דווקא מהפלטפורה החרדי וד"להבעיה בימות המשיח היא,
שהם פתוחים לקווי נייעס בשם קו הסקופים,
ומי שנחשף לשם (לכה"פ אני...) סבור שהם מלאים בזלזול ת"ח (לכאורה...)
והרס כל חלקה טובה.
ולכן גם אם יושבים על תשתית שלהם אבל בלי קווי הנייעס האלה,
זה כבר מבורך.
וכך יש סיכוי טוב יותר שנזכה לראות בקרוב את,
ימות המשיח...
בבקשה לא לערב את הנושא!הבעיה בימות המשיח היא,
שהם פתוחים לקווי נייעס בשם קו הסקופים,
ומי שנחשף לשם (לכה"פ אני...) סבור שהם מלאים בזלזול ת"ח (לכאורה...)
והרס כל חלקה טובה.
ולכן גם אם יושבים על תשתית שלהם אבל בלי קווי הנייעס האלה,
זה כבר מבורך.
וכך יש סיכוי טוב יותר שנזכה לראות בקרוב את,
ימות המשיח...
עם כל הכבוד,בבקשה לא לערב את הנושא!
לידיעתך קו הסקופים אינו שייך לימות המשיח!עם כל הכבוד,
בקשתך נדחתה...
קו הסקופים זה ליבת הבעיה בחברה הזאת,
ואם הדיון הוא על החברה ומתחריה א"א בלי לדבר על זה.
זה לא משנה כלום.לידיעתך קו הסקופים אינו שייך לימות המשיח!
אכן זהו הבעיה, שבגללה אני מחפש חברה אחרת.הבעיה זה חסימה מסיבית של ועדת הרבנים
יש משהו דרך קול כשר
יש משהו בשם קליקול https://clickcall.co.il/אכן זהו הבעיה, שבגללה אני מחפש חברה אחרת.
ולגבי חברת קול כשר, לפי מה שאני מבין, לאחר שנרשמתי דרך האתר שלהם, שיש שירות בתשלום, אם יש מי שיודע על אופציה אחרת, אשמח אם יעדכן.
יש כאן בפורום הרבה אשכולותאכן זהו הבעיה, שבגללה אני מחפש חברה אחרת.
ולגבי חברת קול כשר, לפי מה שאני מבין, לאחר שנרשמתי דרך האתר שלהם, שיש שירות בתשלום, אם יש מי שיודע על אופציה אחרת, אשמח אם יעדכן.
האם יש להם מעקב אחרי ההודעות שם?חברת טלביפ מטעם ועד הרבנים לעניני תקשורת נותנת שרות ווטסאפ בחינם וללא חסימות כלל!!!!1
074-7960960
יש משהו בשם קליקול https://clickcall.co.il/
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים