וואינדוס 10

• הוסף לסימניות
אודה לכם אם תוכלו בבקשה לעזור לי,

החלפתי לאחרונה לאוינדוס 10 ואין לי בלוטוס וכן אני לא מוצא אפשרות של חיפוש רשתות האי פיי,

מה הפתרון??

• הוסף לסימניות
אשמח ליותר פרטים:
באיזה דגם מחשב מדובר?- חברה+ דגם המחשב.
וכן, ווינדוס 10- כמה סיביות?

• הוסף לסימניות
איך אני בודק את החברה ודגם המחשב? זה מחשב נייח

• הוסף לסימניות
איך אני בודק את החברה ודגם המחשב? זה מחשב נייח
מה הדגם של הלוח אם?
פתח את שורת הפקודה (cmd) ותעתיק את השורה הבאה:
wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber

ותקיש Enter
את התוצאה תעלה לכאן
Manufacturer = שם היצרן (החברה)
Product = דגם
Serial Number = מספר מזהה
Version = גירסה

ותכתוב כאן את שם מערכת ההפעלה (7/8/10) והסיביות (32/64) ניתן לראות את הפרטים במאפייני המחשב.

• הוסף לסימניות
upload_2018-11-12_13-51-16.png

• הוסף לסימניות
אין לך כרטיס לדברים הנ"ל תוכל להעזר בכרטיסים חיצוניים
(בדרך כלל מחשבים נייחים לא מגיעים אם האפשרויות האלו, בשונה ממחשב נייד)
תוכל בבקשה לעזור לי להעזר בכרטיסים חיצוניים?
חיפושי רשתות איי פיי גם אין במחשב נייח???

• הוסף לסימניות
תוכל בבקשה לעזור לי להעזר בכרטיסים חיצוניים?
חיפושי רשתות איי פיי גם אין במחשב נייח???
הוספתי קישורים בהודעה הקודמת.
אכן, במחשבים נייחים אין Wifi כי מחברים אותם ישירות לרשת בכבל.

• הוסף לסימניות
אני מכניס את המודם הזה ל usb ויש לי בלוטוס? איך אני רואה את זה במחשב?
וכן לגבי הרשת אני מכניס את המודם הזה ונפתח לי חלון של חיפוש רשתות איי פיי?

• הוסף לסימניות
קניתי את שני המודמים האלו,
לגבי הבלוטוס הוא עובד מצוין רק מוזר לי מאוד שחיברתי לבלוטוס 2 פלאפונים על פלאפון אחד הוא פותח לי במחשב שלי ואני יכול לדפדף בתיקיות ובקבצים ומשום מה בפלאפון השני הוא לא פותח לי אפשרות לראות תיקיות אלא רק אפשר לשתף ולקבל קבצים,
משהוא יכול לעזור לי בעניין.

וכן לגבי רשתות האיי פיי אני לא מצליח להיכנס לחיפוש רשתות ולא רואה אפשרות של חיפוש רשתות,
יתכן אולי שזה בגלל החסימה של נטפרי שיש על הרשת? למרות שעל המחשב עצמו אין חסימה ובעצם אני רוצה להכניס את זה ולהתחבר לרשת אחרת דרך איי פיי.

אודה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
D-Link זה החברה.
קניתי משהוא פשוט ב 35 ש"ח.
זה תומך עד 300 גיגה כך שזה לא הבעיה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה