מידע שימושי וואלה שופס - הזמנתם דרכם?

• הוסף לסימניות
הביקורת בגוגל לא משהו...
שגרמה לי להתחרט קשות
ועוד חשבתי להזמין עוד מוצרים דחופים.
אממא, יש סיכוי סביר שאלו משתמשים שתולים
התנסיתם?
אשמח מאוד בדחיפות לביקורת אמינה יותר.
תודה!!

• הוסף לסימניות
פעם אחת מעולה.
פעם שניה לא הגיע ולא טרחו להתקשר שחסר במלאי, עד שהתקשרתי אני אחרי שחיכיתי יפה חודש, כי זה היה זמן האספקה.

• הוסף לסימניות
קניתי שם מקפיא והיה מצוין

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דרכם לגו והיה כתוב באתר שיגיע עד הבית
בפועל חיכיתי לזה כמעט שבועיים ולא הגיע
עד שהצלחתי לדבר איתם והתברר שהשאירו את זה באיזו נקודת איסוף ושלחו סמס
הבעיה שאין לי סמס ולא ידעתי מזה..........

• הוסף לסימניות
קנינו שם כמה מוצרי חשמל
חלקם הגיעו באופן חלק יום אחרי ההזמנה. מושלם.
עם חלק היו בעיות אספקה ושלחו אותנו להתעמת מול הספק. זה היה פחות נעים
בסוף נגמר טוב ברוך השם
סיפור ארוך אין לי כח לכתוב הכל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי שם הרבה דברים ודווקא הייתי מרוצה מאוד, חוץ מאיזה הליכון שלא קלטתי שהוא מכני, ומכרתי אותו ביד 2 אחרי שבוע..
בגדול הכל מגיע מהר, ויש שרות טוב.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דרכם לגו והיה כתוב באתר שיגיע עד הבית
בפועל חיכיתי לזה כמעט שבועיים ולא הגיע
עד שהצלחתי לדבר איתם והתברר שהשאירו את זה באיזו נקודת איסוף ושלחו סמס
הבעיה שאין לי סמס ולא ידעתי מזה..........
כנ"ל

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו שולחן וכסאות מטבח דרכם וממש לא מרוצים לא מהשירות והבריחה מאחריות ולא מהמוצרים עצמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה