כללי וואס איז די פרשה פון דע וואך

• הוסף לסימניות
פלקט גדול לגן בנושא מהי פרשת השבוע
1.האם מתאים יותר ללא מסגרת האדומה?
2.האם הטקסט מתאים בישור טיפוגרפית, או ביישור למרכז?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• וואס איז די פרשה לא     סופית.jpg
    וואס איז די פרשה לא סופית.jpg
    2.1 MB · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
לא גרפיקאית, אבל כאמא לילדים שלומדים אותיות וקריאה נראה לי שהישור הטיפוגרפי לא יהיה מובן לילדים בגן.

• הוסף לסימניות
כמישהו שעובד בת"ת, לא הייתי משתמש עם הפונט הזה בכלל לילדים שמתחילים לקרוא

ואם מדובר בכיתה גבוהה יותר אז היישור הטיפוגרפי מכביד מאד בקריאת הכתוב
אבל גם אם מדובר לאברכי כולל, זה נראה לי מיותר, ישור לאמצע במקרה דנן קריא יותר נעים יותר ונוח לעין יותר

אגב, מהיכן התמונה של הילדים המתוקים הללו? מהחדר?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אבל לא קיבלתי תשובה על השאלה האם מתאים יותר בתוך הספר תורה עם המסגרת הבורדו או בלי זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמעון יואל;n5022089:
תודה לכולם!
אבל לא קיבלתי תשובה על השאלה האם מתאים יותר בתוך הספר תורה עם המסגרת הבורדו או בלי זה?

נראה לי בלי. יותר נקי.
תנסה חלוקת אחרת (אולי כותרות..)

• הוסף לסימניות
לענ"ד מיותר לחלוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה